FyBh6rMXwAI53tj Svet24.si

Kitajski tigri v vojni v Ukrajini

osumljeni kd Svet24.si

To je moški, ki je bil nasilen na celjski ...

1684402516-frghtsjk-38-1684402407596 Necenzurirano

Lobisti Vzajemne trkajo na vrata poslancev

20230605-01244576 Reporter.si

Neokusno: Premier Golob županom svetoval, naj ...

doncic dragic Ekipa24.si

Konec je! Zlati kapetan razblinil vse dvome, teh ...

zala-pungeršič Njena.si

Zala: Preplavila so me res močna čustva sreče

superliga Ekipa24.si

Še en nož v hrbet superligi! Veliki načrti se ...

nu
nu
0 21.03.2023 12:02:23

Norišnica! Argentinska evforija ne pojenja, glejte, kakšno zanimanje je za tekmo svetovnih prvakov!

Profimedia
Argentinci že nestrpno pričakujejo prvo tekmo po naslovu svetovnega prvaka.

Pred Argentino je prva tekma po finalu svetovnega prvenstva v Katarju, kjer so njeni nogometaši osvojili naslov prvaka. Argentinci se bodo za začetek na prijateljski tekmi pomerili s Panamo, za to tekmo pa vlada neverjetno zanimanje navijačev in predstavnikov sedme sile.

Za tekmo, na kateri naj bi po pričakovanjih igral tudi Lionel Messi, so vstopnice pošle ekspresno hitro, čeprav se bo ta igrala na največjem stadionu v Argentini. Stadion Monumental sprejme 83 tisoč gledalcev, izjemnega zanimanja pa ni preprečila niti relativno visoka cena vstopnic.


Cena za vstopnico se giblje med 55 in 222 evri, argentinska evforija pa se ni polegla niti več mesecev po naslovu prvaka, saj je na spletu v čakalni vrsti več kot milijon in pol navijačev Argentine, vodstvo argentinske lige pa je prejelo kar 131 tisoč prošenj za novinarsko akreditacijo.

"Z največjim veseljem bi ustregli vsem navijačem in jim omogočili vstop na stadion, ampak bi samo za prošnje vse novinarjev potrebovali dva stadiona Monumental. Neverjetno, kakšna norišnica je zajela Argentino," je dejal predsednik argentinske nogometne zveze Claudio Tapia.

Argentina se bo v noči na petek po slovenskem času najprej pomerila s Panamo, iz ponedeljka na torek pa jo čaka še ena prijateljska tekma, in sicer proti Curacau.

Značke: argentina, messi

Članki iz rubrike