Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.11.2022 13:30:11
Deli članek:

Klobuk do tal!!! Zvezdnik Reala in Nemčije od zaslužka iz Katarja ne bo obdržal niti centa, ampak ...

Profimedia

Nemški reprezentant bo podaril ves denar, ki ga bo prejel za sodelovanje na svetovnem prvenstvu.

Nemška izbrana vrsta sodi v ožji krog favoritov za naslov svetovnega prvaka. Na prihajajočem svetovnem prvenstvu, ki se bo konec tedna začel v Katarju, bo imela močno zasedbo, nastopili bodo praktično vsi največji zvezdniki, tam bo pa tudi zvezdnik Reala Antonio Rüdiger, o katerem so se v zadnjih dneh razpisali številni mediji z vseh koncev sveta.

Temnopolti nemški reprezentant, njegova mama se je rodila v afriški državi Sierra Leone, bo ves denar, ki ga bo zaslužil z nagradami in premijami z igranjem v Katarju, podaril v dobrodelne namene. Nemec ga bo namenil za nujno potrebne operacije mladim prebivalcem države svoje mame, s tem pa naj bi olajšal oziroma omogočil boljše življenje vsaj 11 otrokom, ki so se rodili s hujšo okvaro nog.

To niti ne bo prvič, da bo Rüdiger prispeval denar za otroke iz Sierre Leona, ob tem je pa dejal: "V Nemčiji sem dobil priložnost, ki jo otroci iz Sierre Leona ne bodo nikoli dobili. Hvaležen sem za vse to, kar se mi dogaja, vem, da sem zelo privilegiran. Z veseljem pomagam, rad bi pa izpeljal še več projektov, s katerimi bi omogočil boljše življenje ljudem v Sierri Leonu."