benjamin-netanjahu Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
1 16.09.2021 11:30:09

Hoče OSTATI SELEKTOR? In če, ali bi podpisal POGODBO ZA NASLEDNJI CIKEL? Kek je POVEDAL VSE!

Matjaž Kek v odmevnem intervjuju za Ekipo SN.

V njem je ogromno govoril o razlogih za slabo podobo reprezentance in za reprezentante brez odločnosti, borbenosti, zagrizenosti. Je pa tudi neposredno odgovoril na vprašanje, ali bi v tem trenutku ob vseh težavah podpisal novo pogodbo in ostal selektor tudi po teh kvalifikacijah, ki se zaključijo novembra. Glede svojih načrtov, ambicij in želja je bil Kek jasen in neposreden, da bi bil težko bolj. 

"Takole vam bom rekel: prevečkrat se je že zgodilo, da smo se po konkretnih porazih in ob konkretnih problemih varno umaknili – pač z odnosom, da bo že prišel to uredit nekdo drug. Spomnite se, ko sem začenjal ta svoj drugi selektorski mandat. To niso bila pogajanja in nagovarjanja. Pa tudi vedel sem, da me lahko čaka povsem enako kot Katanca. Vedel sem, da ne bo enostavno, nisem pa tip, ki bi zdaj stvari pustil. Predsedniku sem sicer takoj rekel, da če misli, da to ni to in da nisem pravi – da sem jaz prvi, ki s tem ne bom delal problemov," je poudaril. 

In nadaljeval: "Še več, pomagal mu bom z vsemi svojimi izkušnjami in z vso svojo dokumentacijo, da najde boljšo rešitev. Na voljo sem mu tudi na tak način, tako kot sem mu že enkrat bil. Ne bom pa sam zdaj odnehal – potem bi bil tudi jaz eden teh, ki nočejo dati vsega do konca, se metati, se 'sfajtati'. Ne pozabite, da že imam eno izkušnjo odhoda z mesta selektorja. Po tisti Južni Afriki sem imel uspeh, imel sem mirno situacijo, in ko so se začeli problemi, sem si rekel, da sem svoje naredil in da rajši grem, kot da bi se kregal z Aleksandrom Čeferinom, tedanjim predsednikom NZS. Danes na to gledam drugače. Dal sem nekaj skozi, tega si ne pustim vzeti."


CELOTEN INTERVJU NA ŠTIRIH STRANEH SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: kek, selektor, intervju

Članki iz rubrike