Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 16.09.2021 09:28:15

Kek brez zadržkov: Če sem problem jaz, ga bom pomagal rešiti! Igralci pa bodo z mojo ali s pomočjo …

Grega Wernig
Slovenski selektor Matjaž Kek se je v svojem slogu razgovoril za Ekipo SN in se dotaknil številnih tem. Ne zamudite velikega intervjuja v četrtkovi številki tiskane izdaje.

Malce z zamudo: vse najboljše za rojstni dan!
Hvala lepa! Verjetno ste začeli s tam, ker je ravno okrogla (pretekli teden je dopolnil 60, op. p.).

Verjetno res. Tudi sam sem imel letos okroglo in zagotovo je vsak tak jubilej neka psihološka prelomnica – pač glede na način razmišljanja in zrelost določenega življenjskega obdobja. Kako ste jo doživeli?
No, vi imate nekaj let manj, se mi zdi. (smeh) Človeku ni vseeno za noben rojstni dan, kajti leta neusmiljeno tečejo. Verjetno pa se pri okroglih obletnicah tega še bolj zavedaš in so predvsem zato resnično neka prelomnica. Neizbežno. Potem pa še prijatelji pri okroglih naredijo nekoliko večji cirkus kot sicer in je ta občutek še močnejši. Je pa moj septembrski rojstni dan vedno bil vezan na neke tekme in je bil po tej logiki vedno nekoliko bolj vesel, če je bil kakšen rezultat dober, in nekoliko bolj žalosten, če je bil kakšen rezultat slab. Seveda ne dovoliš, da bi ti nogomet v popolnosti zaznamoval praznovanje, kajti čeprav je nogomet pomemben del tvojega življenja, ni edino. Sploh v določenem obdobju, ko se ti zdi zelo pomembno že to, da si zdrav. Mentalno in fizično.



Lepo ste mi dvignili žogo na volej za naslednje vprašanje: v kolikšni meri je na vašo okroglo obletnico vplivalo tisto, kar se je nekaj dni prej zgodilo v Splitu?
Tako slab rezultat in tako slaba podoba ni ...

CELOTEN INTERVJU NA ŠTIRIH STRANEH SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike