stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 16.09.2021 10:35:23

Guardiola povsem IZGUBIL ŽIVCE! Zvezdnik Cityja si bo ta bes ZAGOTOVO ZAPOMNIL! (video)

Reuters
Niso se držali navodil, ki so jih dobili ob polčasu.

Za sinjemodre iz Manchestra je tudi v letošnji sezoni glavni cilj jasen; osvojiti tako želeno evropsko krono. Lani so se spotaknili na zadnji stopnički, ko je bil v velikem finalu boljši londonski Chelsea.
Novo pot proti vrhu je zasedba Pepa Guardiole sinoči odprla proti Leipzigu. V poplavi zadetkov na Etihadu so bili Angleži na koncu prepričljivo boljši od rdečih bikov iz Nemčije, angleški prvaki so v zaključku slavili s 6:3.


Kljub visoki zmagi je katalonski strateg Pep Guardiola na igrišču očitno videl tudi nekaj slabih stvari. Kaj vse ga je zmotilo, je dal na ves glas vedeti tudi svojim varovancem. Največ besa se je zlilo na Riyada Mahreza, sicer enega najbolj vidnih akterjev na tekmi. Ob rezultatu 4:2 se je strelec tretjega zadetka meščanov ustavil pred trenersko klopjo, kamere pa so Guardiolo ujele sredi glasnega vpitja. Podoben prizor se je ponovil tudi z Jackom Grealishem, prav tako strelcem na sinočnji tekmi.

Kaj točno je Guardiola tako vneto razlagal svojim nogometašem, iz posnetkov ni možno razbrati, a ni treba imeti prav bogate domišljije, da si podnapise ustvarite sami. Katalonski strateg je po tekmi razlagal, da se nogometaši niso držali navodil, ki so jih prejeli ob polčasu.

Članki iz rubrike