Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

Plastika morje Svet24.si

Prvi protiplastični sporazum: Od nafte do ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
1 07.09.2021 10:31:22

SRAMOTNE IZJAVE O KEKU! Bivši selektor ŠOKIRAL: Ni mi jasno, kdo VODI REPREZENTANCO ...

Martin Metelko
To so zares sramotne izjave.

Primož Gliha, nekdanji napadalec slovenske izbrane vrste, ki je bil dolga leta tudi selektor v mlajših selekcijah slovenske reprezentance, je dal pravzaprav škandalozen, sramoten intervju za hrvaški Index. Jasno, Slovenijo danes čaka ena najpomembnejših tekem v kvalifikacijah za svetovno prvenstvu, na Poljudu se bo udarila s Hrvaško. Pred 24 leti je bil ravno Primož Gliha na kultnem stadionu v Splitu eden od največjih junakov Slovenije, ki je iztržila remi s 3:3, danes pa je svetovalec reprezentance Kosova s svojimi neokusnimi izjavami zagotovo razjezil številne Slovence. 

Na vprašanje, kako je zadovoljen s tem, da ima Slovenija po petih tekmah na svojem kontu sedem točk, se je Primož Gliha odločil posredno obračunati s selektorjem Matjažem Kekom in tudi predsednikom zveze Radenkom Mijatovićem. Kaj je razlog takšnih besed pred tako zelo pomembno tekmo, sicer ni jasno, a vse bolj se zdi, da Gliha kuha zamero, ker je Nogometna zveza Slovenije po številnih škandalih, ki jih je povzročil kot selektor, prekinila sodelovanje z njim. 

gliha
Jurij Kodrun
"Z odhodom Čeferina z mesta predsednika Nogometne zveze Slovenije je slovenski nogomet padel v krizo identitete, nastopila je tudi kriza vodenja. To lahko potrdim iz prve roke, ker sem dolgo delal v zvezi kot selektor mlajših selekcij Slovenije, danes pa sem svetovalec reprezentance Kosova. V tem trenutku se v slovenskem nogometu ne ve, kdo pije in kdo plača. Teren je edino merilo, na njem pa ne stojimo dobro. Kek je zelo dober trener, vendar nima rezultatov. Problem je v zvezi. Imamo zanimivo situacijo, v zadnjih nekaj letih smo zamenjali veliko selektorjev, vendar igrajo isti igralci. Ni mi jasno, kdo torej vodi reprezentanco. Selektor ali nekdo iz ozadja?" je z vsemi topovi napadel Gliha. 

Članki iz rubrike