franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 07.06.2021 12:57:08

DRAMA v Španiji: Tik pred začetkom evropskega prvenstva ostali brez kapetana, člani pa brez generalke!

Profimedia
Španska nogometna reprezentanca je tik pred začetkom evropskega prvenstva izgubila kapetana Sergia Busquetsa. Nogometaš Barcelone je bil namreč pozitiven na nedeljskem testiranju na novi koronavirus, zato je 32-letnik že zapustil pripravljalni tabor v Las Rozasu, je potrdila španska nogometna zveza RFEF.

Španija bo tako zadnjo pripravljalno tekmo za euro 2020, ki bi morala biti v torek v Madridu proti Litvi, namesto s člansko odigrala z reprezentanco do 21 let.

Španska reprezentanca bo, kot kaže, euro 2020 vsaj začela brez svojega kapetana. Kje se je Busquets, ki je v petek igral na prijateljski tekmi s Portugalsko (0:0), okužil, za zdaj ni znano. Vsi preostali člani španske reprezentance so bili na testiranju negativni, vendar morajo zaradi bližnjega stika v samoosamitev.



Španija bo na EP igrala v skupini E proti Poljski, Švedski in Slovaški. Prva tekma trikratne evropske prvake čaka v ponedeljek, 14. junija.

Za zdaj prav tako še ni znano, kdaj se bo Busquets lahko priključil reprezentanci. Selektor furie Luis Enrique bi lahko tako ostal še brez enega izkušenih igralcev, potem ko v reprezentanco ni vpoklical dolgoletnega člana Sergia Ramosa.

Značke: nogomet, ep, koronavirus

Članki iz rubrike