Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

rb
rb
0 07.06.2021 12:12:51

Obetata se ODMEVNA prestopa iz 1. SNL: Eden k ŠVEDSKIM PRVAKOM, drugi v SERIE A

alesfevzer.com
Kako visoki bosta odškodnini?

Nogometaši Brava so vstopili v zadnji teden oddiha, že nekaj časa pa je bolj ali manj jasno, da v igralski zasedbi ne bo šlo brez premikov. "Igor Vekić in David Brekalo sta blizu odhoda v tujino," je po koncu sezone razkril trener Šiškarjev Dejan Grabić, a hkrati poudaril, da ni še nič uradno.

Ampak vse kaže, da se bosta nadvse pomembna člena zares poslovila in naredila naslednji korak naprej v svoji karieri. Že nekaj časa se šušlja, da naj bi se 23-letni vratar, ki je nase opozoril tudi na evropskem prvenstvu mladih reprezentanc, preselil v Italijo. Če v zadnjem trenutku ne bo zasuka, bo Igor Vekić postal član Spezie, ki je zadnje prvenstvo v serie A končala na 15. mestu na lestvici.
Leto dni mlajši branilec je zelo blizu selitvi na Švedsko, za njegove storitve se zanima aktualni prvak Malmö, ki je na vrhu lestvice tudi po devetih odigranih krogih aktualnega prvenstva. Klub, v dresu katerega je nase opozoril neuničljivi Zlatan Ibrahimović, je tudi možni nasprotnik Mure v prvem krogu kvalifikacij za ligo prvakov.
David Brekalo ima sicer z Bravom sklenjeno pogodbo do 31. maja 2023, Igor Vekić, za katerega naj bi strokovno vodstvo že našlo naslednika v zagrebškem Dinamu, pa do 31. maja 2022, zato si Ljubljančani upravičeno obetajo kar zajeten zaslužek, s katerim bodo lažje preživeli zahtevne čase.
Vsaj začetka priprav se ne bosta udeležila Rok Maher in Nino Žugelj. V Ljudskem vrtu bosta začela trenirati pod taktirko Simona Rožmana, toda sodeč po nekaterih informacijah iz Šiške naj bi obstajala precejšnja verjetnost, da bi tudi v prihodnji sezoni s statusom posojenega igralca Maribora igrala v rumenem. Bojda še ni dorečen niti status Milana Tučića in Mitje Križana, ki sta ju za spomladanski del prvenstva posodila belgijski Leuven in Lommel.


Članki iz rubrike