Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

rb
rb
0 07.06.2021 09:41:34

NOOOORO v 3. SNL! SPEKTAKULAREN sprejem za PRVAKE, gorele so bakle, v avtobusu pa … (video)

Gorica, Krka, Nafta, Dob, Brežice, Bilje, Triglav, Rudar, Jadran, Krško, Fužinar, Primorje, Drava, Beltinci, Ilirija in Rogaška. Takšna bo podoba drugoligaške druščine v prihodnji sezoni, kot zadnja si je vstopnico v višji kakovostni razred v srhljivki v Slovenski Bistrici zagotovila zasedba iz zdraviliškega mesta.

Prvenstvo v vzhodni skupini tretjeligašev se je končalo spektakularno. V odločilni tekmi za napredovanje med drugoligaše so se udarili nogometaši Bistrice in Rogaške, spopad vodilnih ekip je v Športni center v Slovenski Bistrici privabil skoraj tisoč gledalcev. Kulisa je bila čudovita, razpletlo se je z velikim slavjem gostov, ki so nujno potrebovali ves izkupiček. Po zaostanku so zmagali z 2:1 in se po točkah izenačili z varovanci Simona Dvoršaka ter si naslov prvaka zagotovili zaradi boljšega izkupička v medsebojnih dvobojih.

Bistričani so imeli pred zadnjima dvema krogoma na vrhu šest točk naskoka in zdelo se je, da jim nihče več ne more do živega, toda pripetila sta se jim zaporedna poraza (v prejšnjem krogu v Cirkulanah) in bržčas bodo še dolgo obžalovali zamujeno priložnost. Oziroma priložnosti, ki jih ni manjkalo niti v sklepnem dejanju. Potem ko so na začetku malce trpeli, je Aljaž Polegek po slabe pol ure zadel za vodstvo, v nadaljevanju so gostitelji še dvakrat stresli okvir vrat, nakar so tekmeci v zgolj treh minutah poskrbeli za popoln preobrat. Andrej Pavlović je s silovitim strelom zatresel mrežo iz gneče po podaji iz kota, kmalu zatem je bil Stefan Andjelić uspešen z bele točke za evforično slavje črno-belih iz Rogaške Slatine, ki jih je spremljalo lepo število navijačev. Svojih ljubljencev pa niso spodbujali le na stadionu; z baklami in pesmijo so jim dodatno energijo namenili že ob odhodu na prizorišče dvoboja, po vrnitvi pa so jim pripravili čudovit sprejem. Spektakularnega!

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem si ga lahko ogledate tudi na TEJ POVEZAVI.

rogaska1 dv
Danilo Vezjak

Značke: slovenija, slatna

Članki iz rubrike