zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

NU
NU
0 28.11.2020 14:59:16

Matjaž Kek RAZKRIL situacijo s KEVINOM KAMPLOM! Te besede DAJEJO UPANJE ...

Grega Wernig
Bo Kevin Kampl še kdaj zaigral za Slovenijo?

To je vprašanje, ki si ga ljubitelji slovenskega nogometa postavljajo že zelo dolgo. In v mega intervjuju za Ekipo SN se je Matjaž Kek dotaknil tudi te teme. Kampl je namreč pred dnevi za 24ur dejal, da ni nikdar rekel, da ne bo več igral za Slovenijo in da bi rad bil nekega dne spet zraven. 

"Povedal je točno tako, kot je. Če to komu ni všeč, je to njegov problem, ne Kevinov. V enem intervjuju je dejal, da čas med reprezentančnimi premori potrebuje za regeneracijo, v drugem intervjuju je dejal, da se nekega dne spet vidi v reprezentanci. To dvoje gre skupaj. In to povsem. Kako je bilo to predstavljeno javnosti pred mojim časom, me ne zanima. Zdaj pa stojim za tem, da moramo biti v vsakem trenutku pripravljeni sprejeti vsakogar, ki lahko tej reprezentanci pomaga. Ne vemo, kdaj bo Kevin svojo zelo neugodno poškodbo pustil toliko za seboj, da bo lahko razmišljal o igranju za izbrano vrsto. Ne moremo vedeti. Ko bo pripravljen, če bo pripravljen, pa mu bom vedno pripravljen odpreti vrata. Potrebujemo takega igralca. In ko bo čutil, da je pripravljen priti, me drugo ne bo zanimalo. Če si je kdo kdaj kaj premislil ali če je kdo kdaj kaj izjavil – ne morem si privoščiti razmišljati o tem. Poglejte primer Nejca Skubica. Marsikdo mi je rekel, da sem bil premehak. A ko sem ga pogledal v oči, sem mu verjel, občutil sem iskrenost. In sem preteklost pustil za seboj, ni me zanimala. Če bi iskal neke zarote, bi bil negativec, teh je pa danes tako zelo veliko, da nočem niti v sanjah biti eden od njih. Še več, sploh če sem jaz bil na tak ali drugačen način vzrok za kakršnokoli zamero iz preteklosti – potem problema nimamo. Ne obstaja. Nikogar nočem izpustiti, vse lahko rešimo," se je na vse skupaj odzval Kek. 

CELOTEN INTERVJU Z MATJAŽEM KEKOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike