zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
3 28.11.2020 14:48:28

EPSKO: Bo Kek odšel na BREZPLAČEN BUREK v Olimpijo? Selektorjev IZJEMEN odgovor NASMEJAL VSE!

Grega Wernig
Matjaž Kek tudi o brezplačnem bureku ...

V velikem intervjuju za edini športni časnik v Sloveniji je Matjaž Kek govoril tako o resnih kot o bolj lahkotnih temah. Ena izmed bolj lahkotnih je bila zagotovo tista o doživljenjskem brezplačnem bureku, ki ga je Mariborčanu ponudil burek Olimpija.

Je Kek že odšel na brezplačen burek? "Nisem še šel, bom pa vsekakor šel. Ker to je prava poteza, to je pravi pristop k nogometu, ki se sprehaja skozi rivalstvo, odmevne domislice, tudi šale. Obljubim, da si ne bom naročil vijoličnega, verjetno tak ne obstaja – lahko pa povem, da imam precej rajši sirovega. Zagotovo bom šel tja. Nisem se zahvaljeval po družbenih omrežjih, ker to ni moj slog in nočem biti del tega, se pa na tem mestu vsekakor zahvaljujem. Super fora, odlično so se znašli. Zanimivo, v Mariboru mi niso nič podarili, nič vijoličnega nisem dobil … Šalim se, naj mi nihče ne zameri. Mi je pa bila gesta res všeč. Zavedam se, da gre za premeteno promocijo, a če je nekdo tako pameten, da se jo gre na tak način, si jo tudi zasluži. Ko smo že ravno pri bureku, pa še zanimiv pripetljaj z zadnjega zbora. Novaković ga je neki večer prinesel v reprezentančni hotel, in ko sem ga mazal, so me igralci gledali tako, da mi ni bilo čisto jasno, kaj je. Potem pa mi je Nova rekel: 'Veš, saj oni bi to tudi včasih.' Hudiča, saj to pa je res najmanjši problem, zakaj mi tega ni nihče povedal prej. Ko je čas za te stvari seveda – zakaj pa ne?," je slovenski selektor navdušil s svojim odgovorom. 

CELOTEN INTERVJU Z MATJAŽEM KEKOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike