astrologija Dobra karma

Astro vodič po šibkih zdravstvenih točkah vseh ...

Shannen Doherty Svet24.si

Zvezdnica serije Beverly Hills bije hudo bitko z ...

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

ekipa Svet24.si

Pismo obupanega gostinca: »Gospod Janša, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

nu
nu
6 07.09.2020 11:34:03

REKEL BOBU BOB! Znani funkcionar NZS takole POJASNIL VSE o prenosih reprezentance na TV! (video)

Martin Metelko
Še vedno se dviguje ogromno prahu zaradi prenosov tekem izbrane vrste.

Kot je znano, je slovenska športna televizija Sportklub že pred časom odkupila pravice za prenašanje tekem slovenske nogometne reprezentance v tem tekmovalnem obdobju. V povsem legitimnem in transparentnem poslu je Sportklubu pravice prodala UEFA, pri čemer slovenska nogometna zveza s tem nima nič. Popolnoma nič. In ko je Uefa sprejela ponudbo Sportkluba, je bil ta prisoten v programski shemi čisto vseh omembe vrednih slovenskih operaterjev.                          

Vmes se je zgodilo marsikaj, svoje je naredila tudi korona kriza, predvsem pa je Sportklub postal žrtev političnih spletk. Televizija je namreč v lasti srbske opozicije, medtem ko je srbska oblast lastniško neposredno povezana s konkurenčno televizijo ArenaSport. Prek lastniških in političnih povezav to vpliva tudi na sliko v Sloveniji, saj sta Telekom in T-2 zaradi tega na stežaj odprla vrata Areni, iz svojih shem pa izločila Sportklub. 

Pritisk javnosti na NZS in Sportklub je velikanski, vendar to z vso iskrenostjo nista prava naslova. NZS je celo v dodatno zapletenem položaju, kajti njen zvesti pokrovitelj, ki vlaga tako v reprezentanco kot v domačo ligo (po njem se celo imenuje) hkrati v svoji programski shemi nima televizije, ki taisto reprezentanco prenaša. Resnično zapleten položaj torej, iz katerega se je izjemno težko izvleči. Če se je sploh mogoče. 

Zelo glasno zato odmeva sinočnji nastop funkcionarja NZS in dolgoletnega slovenskega reprezentanta Mirana Pavlina. V svoje slogu je brez dlake na jeziku rekel bobu bob in v zvezi s prenosi pojasnil čisto vse. Kot si lahko ogledate na tej povezavi  v posnetku, ki se hitro širi. 

Značke: pavlin, televizije

Članki iz rubrike