kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 07.09.2020 10:46:58

VELIKA PRIČAKOVANJA! Darko Milanič ima NOV KLUB, zdaj ni več nobenih dvomov

alesfevzer.com
Nekdanji trener Maribora ima nov klub.

Novica o koncu sodelovanja med Slovakom Janom Kozakom mlajšim in Slovanom iz Bratislave je precej prahu dvignila tudi na sončni strani Alp. Že v petek smo poročali, da je resen kandidat za naslednjega trenerja Slovana tudi Slovenec Darko Milanič, danes pa so se te napovedi uresničile.


Aktualni slovaški prvak je pred nekaj trenutki razkril novega trenerja, to pa je postal prav nekdanji trener Maribora. Tam bo združil moči s Slovenci Kenanom Bajrićem, Žanom Medvedom in Alenom Ožboltom, hkrati sta nogometaša Slovana tudi nekdanja igralca Olimpije Mitch Apau in Ezekiel Henty.

"Darko Milanič je najuspešnejši slovenski trener zadnjega obdobja. Dolgo je delal v Mariboru, ki je v evropskem pogledu zelo podoben našemu klubu. Poleg šestih naslovov je trikrat napredoval v skupinski del v evropskih pokalih. Ima bogate izkušnje na evropskih tekmah, kjer je odigral več kot sedemdeset tekem. Je izkušen in jezikovno usposobljen trener, ima jasno predstavo o tem, kako razviti potencial ekipe in ga dvigniti na naslednjo stopnjo. Z njim smo podpisali enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za dve leti," je ob podpisu pogodbe povedal izvršni direktor Slovana Ivan Kmotrik mlajši.

Članki iz rubrike