Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 07.09.2020 08:41:04

Bo Keku uspel VELIKI MET?!? Po Lovriću še ena SUPER OKREPITEV za Slovenijo?? Želja je, da...

Jurij Kodrun
Odlične novice za Slovenijo.

Bo Slovenija že v mesecu oktobru lahko vnovič računala tudi na zvezdnika Kevina Kampla? Selektor Matjaž Kek je izrazil upanje, da je ideja uresničljiva, hkrati je izrazil optimizem, ki daje slutiti, da vrnitev zvezdnika vendarle ni tako nemogoča, kot se je zdelo še nedolgo tega. Zato res ni nemogoče, da bo Slovenija že za naslednji dve tekmi - oktobra bo gostovala na Kosovem in v Moldaviji - odigrala močno okrepljena. Da se bo vrnil Kampl in da bo, jasno, zraven tudi Sandi Lovrić.

"Komunikacija s Kamplom obstaja in je dobra, kar je pomembno. Komunikacija je tudi večstranska. V Lizboni sta bila Jan in Kevin skupaj. Tam je bilo še nekaj Slovencev. Tudi nekaj takšnih na zelo pomembnih položajih. Kevin ima za sabo težko poškodbo. Tudi to je treba upoštevati. Zaradi takšnih poškodb so nekateri nehali igrati nogomet. Naša velika želja je, da ga vrnemo. Če bo zdravje seveda dovoljevalo," je na tiskovni konferenci po zmagi nad Moldavijo povedal Mariborčan.

Spomnimo, član RB Leipziga je bil v preteklosti že pomemben člen slovenske reprezentance, a je potem prišlo do neljubih dogodkov, ki so v navezi s Kamplovimi zdravstvenimi težavami vodili v odločitev, da za izbrano vrsto (do nadaljnjega) ne bo več igral.

kampl leipzig
Profimedia

Članki iz rubrike