Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
5 09.10.2019 14:00:25

KOMU LAŽEŠ, Prosinečki?! Na hrbtu selektorja BiH se LOMIJO KOPJA, za vse je kriv - VROČI ČLAN OLIMPIJE!

Jurij Kodrun
Vse to zaradi člana Olimpije.

Kar dva nogometaša Maribora sta bila vpoklicana v reprezentanco Bosne in Hercegovine, poleg Kenana Pirića tudi Dino Hotić. Toda selektor Robert Prosinečki se ni znašel na udaru nekaterih tamkajšnjih medijev zaradi obeh fantov iz Ljudskega vrta, marveč zaradi vročega nogometaša Olimpije! Nemalo je takšnih, ki so prepričani, da bi si njegov vpoklic zaslužil tudi Luka Menalo, ki je v tej sezoni eden najboljših ofenzivnih nogometašev Prve lige Telekom Slovenije.

"Menalo je odigral dobro zadnje štiri tekme, toda ne vem, ali je to dovolj, da si zasluži vpoklic. Spremljam ga, spremljam slovensko ligo. In malega Hotića, ki nam je zanimiv, ki smo ga vpoklicali. Hotić je v boljši formi," je Prosinečki pojasnil, zakaj Menala ni na tokratnem seznamu, a dobil novo porcijo sila očitajočih stavkov, in sicer s strani spletne strani Cazin.net: "Selektorjeve besede so ’nagrada’ Menalu za fenomenalne predstave, s katerimi je postregel vsakič, ko je zaigral v nacionalnem dresu. Zanimiv podatek in še ena nelogičnost je tudi, da je Menalo v tej sezoni dosegel več golov in ima več podaj od Hotića. Da je odigral več minut, da je večkrat zaigral v prvi postavi. Ampak za Prosinečkega to ni dovolj dobro, ker po njegovem je Hotić v boljši formi. In še veliko veliko je nelogičnosti v njegovih izjavah. Velikokrat je spreminjal svoje odločitve. Ampak ne tiste na klopi, ki bi naši ekipi prinesle dober rezultat. Postavlja se le vprašanje, komu laže Robert Prosinečki. Sebi ali javnosti? Odgovor pozna le on."

Isti medij je že prej ostro udaril tudi po Dinu Hotiću, češ da se je za BiH odločil šele, ko je spoznal, da v Sloveniji ne bo dobil priložnosti v članski reprezentanci.

Menalo
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike