andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
5 09.10.2019 13:52:16

Darko Milanič s PRIZNANJEM, ki je v VELIKE TEŽAVE spravilo njegova dva NOGOMETAŠA!

Jurij Kodrun
Ne piše se jima nič dobrega.

Trener Maribora Darko Milanič je posredno priznal, da na dva svoja nogometaša v letošnji jeseni bolj ali manj ne bo računal. Primorec je govoril o tem, da v osrčju zvezne vrste zaupa trem nogometašem, Alexandruju Cretuju, Aleksu Pihlerju in Blažu Vrhovcu. 


Na večnem derbiju sta začela Cretu in Pihler, ker je bil Vrhovec kaznovan. Na štajersko-prekmurskem derbiju je Milanič ravno tako priložnost v začetni enajsterici namenil Cretuju in Pihlerju, Vrhovca pa je v igro poslal v nadaljevanju tekme z Muro, takoj ko je rdeči karton za vijoličaste prejel Špiro Peričić. Milanič je Vrhovca poslal na položaj defenzivnega vezista, Cretuja pa je pomaknil na štoperski položaj skupaj z Nemanjo Mitrovićem. 

"Blaž je prišel v igro odlično. Svoje naloge je opravil z odliko. Pokriti celotno linijo, ko tekmec igra samo v širijo, je zelo zahtevno. In on je opravil svojo nalogo tako, kot jo zmeraj. Na Blaža lahko v vsakem trenutku računam. Navsezadnje je igral večino tekem. Tokrat nisem želel menjati začetne enajsterice, ker je zmagala v prejšnji tekmi. Zdaj se že nekaj časa držim tega, da ekipo, ki zmaguje, ne menjavam. Zato Blaž ni začel, vendar imam vanj veliko zaupanje. In oni trije imajo veliko prednost pred Ogrincem ter Derviševićem. Ogromno prednost. Sandi in Amir bosta morala pošteno zagrabiti," je po tekmi dejal Milanič in torej namignil, da sta Ogrinec in Dervišević bolj ali manj prikovana na klop oziroma še bolj verjetno na tribuno.

Članki iz rubrike