pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

FOTO: Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

natalija Njena.si

Na Kmetijo prihaja presenečenje letošnje sezone!

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

nu
nu
1 09.10.2019 12:08:54

Spektakularno razkritje Lionela Messija, TEGA do danes ni vedel NIHČE: ODLOČEN, DA GREM!

Profimedia
Lionel Messi je šestnajsto sezono zapored član Barcelone.

Le malo pa je manjkalo, da bi bilo povsem drugače, argentinski zvezdnik je bil namreč tik pred tem, da zapusti Camp Nou. Za to je bil kriv njegov spor s španskimi oblastmi, s katerimi je bil v 'vojni' zaradi utaje davkov. Obtožili so ga, da državi dolguje dobre tri milijone evrov.

Messi je večkrat govoril o tem, da želi v svoji karieri igrati zgolj za en klub, te stvari pa so ga povsem vrgle iz tira. Dogajalo se je pred dvema letoma in samo eni stvari se lahko pri Barceloni zahvalijo, da ni odšel. Takrat na njegov naslov ni prišla nobena ponudba. "Ob vsem kaosu s finančnim ministrstvom sem želel preprosto želel oditi. Ne zaradi tega, ker bi želel zapustiti Barcelono, temveč ker sem želel zapustiti Španijo," je v pogovoru za RAC1 razkril Messi. "Počutil sem se, da so z mano slabo ravnali, zato nisem želel ostati tam. Vendar pa nisem dobil niti ene uradne ponudbe, saj so vsi poznali mojo željo, da si želim igrati samo za Barcelono."

Na koncu je Messi zaradi davčne utaje plačal približno 240 tisoč evrov kazni. "To je bilo težko obdobje zame in za mojo družino, saj ljudje niso vedeli, kaj se dogaja. Še dobro, da so bili otroci majhni in niso vedeli ničesar." Zdaj je drugače, Messi si želi kariero končati v Barceloni, kar je tudi jasno povedal: "To je moja želja in želja moje družine."

Članki iz rubrike