Jan Zon van Dorsten Svet24.si

FOTO: Družina je devet let ginila v kleti. To je ...

horoskop_napoved_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 17. oktobra

karma Svet24.si

Je karma res naša neizbežna usoda?

rudnik racman Svet24.si

FOTO: Kako so propadli mogotci reševali svoje ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

_MG_9830 Njena.si

To je 'zakuhala' Tanja Žagar

kmetija-2019 Njena.si

Grozljivo kričanje prestrašilo sosede slavne ...

nu
nu
1 06.10.2019 20:10:41

VROČE! Bayern POMAGA Keku in SLOVENIJI, toda Avstrijci skrbijo za EPSKI BES v Münchnu, saj ...

Martin Metelko
Bo David Alaba igral za Avstrijo ali ne?

Slovenija se bo v novem tednu najprej pomerila s Severno Makedonijo, in sicer v Skopju, potem se bo doma udarila še z Avstrijo. Pred četo selektorja Matjaža Keka sta bržčas ključni tekmi v kvalifikacijah za Euro 2020, v luči tega pa je vsekakor zanimivo dogajanje na relaciji Avstrija-Bayern. In dogaja se veliko. Bavarci so dali Avstrijcem jasno vedeti, da je njihov zvezdnik David Alaba poškodovan in da ne more igrati za reprezentanco. "Zato se ne bo udeležil tokratnega reprezentančnega zbora," je odločno poudaril Hasan Salihamidžić

Toda Avstrijci trmasto vztrajajo pri svojem. Njihova zveza je tako sporočila, da se bo Alaba vseeno pojavil na Dunaju in se tam udeležil zbora pred oktobrskima tekmama. S tem naši severni sosedi seveda tako kljubujejo Bayernu kot tudi skrbijo za njihovo jezo. Kljub temu, da se bo Alaba priključil avstrijski reprezentanci, pa še vedno obstaja velik dvom, ali ji bo lahko tudi pomagal. Pri Bayernu poudarjajo, da je to nemogoče, seveda pa želijo Avstrijci še sami pregledati svojega zvezdnika.

Poleg Alabe je za tekmo z Izraelom in Slovenijo vprašljiv tudi Stefan Lainer, zagotovo pa so že odpadli Florian Grillitsch, Xaver Schlager in Philipp Lienhart.

RTSCPWC
David Alaba
Reuters

Značke: david-alaba, avstrija

Članki iz rubrike