Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
4 06.10.2019 17:34:59

NORA KONČNICA tekme v Kranju. Trije zadetki in dva rdeča kartona v 13 minutah, Safet Hadžić pa ... (VIDEO)

Rezultati 13. kroga prve lige so šli Olimpiji na roke, pred tekmo v Kranju so zeleno-beli vedeli, da lahko z zmago nad Triglavom zavzamejo vrh lestvice.

Vendar nogometaši Olimpije tekme niso začeli dobro, domačini so povedali z 2:0 in vse je kazalo, da bo to še en spodrsljaj Ljubljančanov, da bo to še ena zamujena priložnost. Vendar z vstopom v igro Jucieja Lupete se je marsikaj spremenilo.

Šestindvajsetletni napadalec je v pičlih dveh minutah izid izenačil, potem ko je Ante Vukušić v mrežo Triglava spravil še tretjo žogo in tako izid povsem postavil na glavo, pa je Lupeta zaradi grobega prekrška prejel rdeč karton. Izključitvi se zaradi nešportnega obnašanja ni izognil niti gostujoči strateg Safet Hadžić.


"Morda sem nekoliko pretiraval. V 'efektu' sem šel na igrišče ... Razjezilo me je že prej, pri enajstmetrovki. Morda je bila, morda ne. Pri rdečem kartonu Lupete tudi ne vem, morda je bil tako hud prekršek, morda ne," je po tekmi dejal Hadžić.

Slednji se nikakor ni strinjal z odločitvami glavnega sodnika Bojana Mertika iz Odrancev, namenil mu je kar precej sočnih krepkih, kar je mogoče z branjem iz ustnic tudi videti na videoposnetku.

Dvema rdečima kartonoma navkljub so Ljubljančani uspeli ohraniti vodstvo in s tremi točkami vendarle splezali na vrh lestvice. Prvenstvo že dolgo ni bilo tako izenačeno in zanimivo.

Članki iz rubrike