jin jang Dobra karma

Jin in jang: stik nasprotij oziroma človek je bog...

ttt Svet24.si

Želela se je ločiti, sodil ji je z nožem. ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

Tamara Korošec Njena.si

Tamara po koncu razmerja ognjevita po srcu in ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

nu
nu
0 12.08.2019 08:43:46

Filmsko REŠEVANJE 'vojaka' Srebrniča! Trener Kopra o DRAMI PRED TEKMO z Gorico: Uf, bilo je ...

Nikola Miljković
Koprčanom se je od srca odvalil velik kamen. Skala! Na derbiju, ki je pisal zgodovino, saj sta se prvič v drugem kakovostnem razredu tekmovanja udarila nekdanja prvaka, so bili z 2:1 boljši od Gorice ter po nekoliko slabšem uvodu od pričakovanj poslali sporočilo tekmecem, da so vendarle živi in sposobni boja za vrh lestvice.

Koprčani po veliki zmagi zadovoljstva kakopak niso skrivali. Vsi po vrsti, brez izjeme, so upravičeno rajali s svojimi navijači. A pred tekmo je bilo precej živčno, to je bila bitka s časom.

Trener Kopra Miran Srebrnič je na stadion prispel šele 50 minut pred uvodnim sodniškim žvižgom in z ekipo, ki je v nasprotju z njim pripotovala z Obale, odšel naravnost na ogrevanje. Obstal je namreč v gneči na avtocesti – in ni bil edini; nekateri gledalci iz Nove Gorice so denimo prišli na tribune šele na začetku drugega polčasa. Ko je postalo jasno, da je vrag odnesel šalo, se je začelo koprsko reševanje trenerja.

Robert Volk je sedel v avto in se odpravil proti gneči ter poskušal čim prej 'locirati' Mirana Srebrniča. Ko mu je to uspelo, je strateg zasedbe z Obale preskočil na nasprotno stran in skupaj s trenerjem vratarjev po stranpoteh odvihral proti mestu burje, poskrbljeno je bilo tudi za njegov avtomobil: v gneči je trpel nadomestni voznik. »Nisem mogel niti nazaj niti naprej. Uf, bilo je pestro. Že tako je bilo pred tekmo napeto, potem pa še to,« je globoko vzdihnil Miran Srebrnič.

Značke: srebrnič, gorica

Članki iz rubrike