stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 12.08.2019 08:43:46

Filmsko REŠEVANJE 'vojaka' Srebrniča! Trener Kopra o DRAMI PRED TEKMO z Gorico: Uf, bilo je ...

Nikola Miljković
Koprčanom se je od srca odvalil velik kamen. Skala! Na derbiju, ki je pisal zgodovino, saj sta se prvič v drugem kakovostnem razredu tekmovanja udarila nekdanja prvaka, so bili z 2:1 boljši od Gorice ter po nekoliko slabšem uvodu od pričakovanj poslali sporočilo tekmecem, da so vendarle živi in sposobni boja za vrh lestvice.

Koprčani po veliki zmagi zadovoljstva kakopak niso skrivali. Vsi po vrsti, brez izjeme, so upravičeno rajali s svojimi navijači. A pred tekmo je bilo precej živčno, to je bila bitka s časom.


Trener Kopra Miran Srebrnič je na stadion prispel šele 50 minut pred uvodnim sodniškim žvižgom in z ekipo, ki je v nasprotju z njim pripotovala z Obale, odšel naravnost na ogrevanje. Obstal je namreč v gneči na avtocesti – in ni bil edini; nekateri gledalci iz Nove Gorice so denimo prišli na tribune šele na začetku drugega polčasa. Ko je postalo jasno, da je vrag odnesel šalo, se je začelo koprsko reševanje trenerja.

Robert Volk je sedel v avto in se odpravil proti gneči ter poskušal čim prej 'locirati' Mirana Srebrniča. Ko mu je to uspelo, je strateg zasedbe z Obale preskočil na nasprotno stran in skupaj s trenerjem vratarjev po stranpoteh odvihral proti mestu burje, poskrbljeno je bilo tudi za njegov avtomobil: v gneči je trpel nadomestni voznik. »Nisem mogel niti nazaj niti naprej. Uf, bilo je pestro. Že tako je bilo pred tekmo napeto, potem pa še to,« je globoko vzdihnil Miran Srebrnič.

Značke: srebrnič, gorica

Članki iz rubrike