kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
1 16.06.2019 07:21:41

Z ARGENTINO je veliki FAVORIT na Copa Americi, že na prvi tekmi pa je MESSI doživel pravi POLOM! (video)

Reuters
Lov prvega zvezdnika svetovnega nogometa Lionela Messija na prvi naslov v dresu argentinske reprezentance, potem ko je z ekipo štirikrat pokleknil na zadnji stopnici, v finalu, se ni dobro začel.

Gavči so uvodno tekmo južnoameriškega prvenstva v brazilskem Salvadorju proti Kolumbiji izgubili z 0:2, čeprav so bili v drugem polčasu boljši tekmec.

Zadetka Rogerja Martineza in Duvana Zapate v zadnjih 20 minutah tekme sta Kolumbiji prinesla prvo zmago nad Argentino v zadnjih 20 letih.

Poraz proti Kolumbiji je bil njihov prvi na prvenstvu po letu 2007, ko so v finalu Cope Americe izgubili proti Brazilcem. Sicer so trikrat (proti Urugvaju in dvakrat proti Čilu) izgubili šele po enajstmetrovkah, ki uradno štejejo kot remi.



"Seveda smo zagrenjeni. Vsaj v drugem polčasu smo si ustvarili nekaj priložnosti," je po porazu dejal 31-letni kapetan Argentine, ki se je po razočaranju na lanskem mundialu že poslovil od dresa z državnim grbom, a si je nato premislil.

"Seveda nismo želeli tako začeti turnirja, a zdaj moramo dvigniti glave. Vsakič, ko izgubiš, ti je težko. A zdaj moramo misli usmeriti proti naslednjemu tekmecu," je še dejal Messi.

Argentince v sredo v Belo Horizonteju čaka dvoboj s Paragvajem, na koncu pa se bodo v skupini B pomerili še z azijskim prvakom Katarjem.

Članki iz rubrike