Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 23.03.2019 13:52:52

Poglejte tole! KAKŠNO VZDUŠJE v nogometni reprezentanci! Fantje, TO JE TO, to smo POGREŠALI! (foto)

Martin Metelko
Slovenska nogometna reprezentanca je v četrtek remizirala z Izraelom, v nedeljo bo poskušala premagati Severno Makedonijo.

Da smo v Izraelu na delu videli drugačno slovensko nogometno reprezentanco, ni nikakršnega dvoma. Že res, da je novi selektor Matjaž Kek v boj poslal že vsem dobro poznane nogometaše, ki imajo za sabo nešteto tekem v dresu z državnim grbom. Toda njihov pristop ... Njihova borba ... Njihova želja! Vse to je bilo na neprimerno višji ravni. Bilo je, kakršno bi moralo biti vedno! Pa ni bilo ... Zdaj je spet in zdaj Slovenija spet verjame. Najprej v to, da lahko v nedeljo v Stožicah pade Severna Makedonija, potem tudi v višje cilje.

Da se je v reprezentanci nekaj popravilo na bolje, priča tudi tale objava z družbenih omrežij. Rene Krhin se je pošalil, kako lepo sta se po golu v Haifi objela z Andražem Šporarjem, strelec edinega slovenskega gola pa je čustveno odgovoril: "Čista ter iskrena radost!" Vmešal se je tudi Benjamin Verbič in debato začinil s kar nekaj smeškoti ... In res jim lahko verjamemo! V Izraelu so dokazali, da so se končno zares povezali kot ekipa in da so končno pripravljeni "umirati" za izbrano vrsto. Če bo tako še naprej, lahko pridejo daleč. In potem bo še neprimerno več te "čiste ter iskrene radosti" ... 

Zaslonska slika 2019-03-23 13-41-48

Članki iz rubrike