002mv Odkrito.si

Sebastian Cavazza pred velikim izzivom

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 20. aprila

čiščenje uvodna Petisvet.si

Vsako nebesno znamenje čisti drugače!

jordan peterson slavoj zizek pl Svet24.si

VIDEO: Tako sta Peterson in Žižek razpravljala o...

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

005mv Njena.si

Lara Komar ima doma tako čednega moža!

eva poklič Njena.si

Eva pretkano vrnila udarec Tomažu!

nu
nu
3 23.03.2019 08:11:50

ZLE SLUTNJE so se URESNIČILE! Darko Milanič potrdil napovedi, Maribor DLJE ČASA brez pomembnega člena!

Martin Metelko
Slabe novice iz Maribora.

Kolegi iz tiskane izdaje časnika Ekipa SN so pred dnevi ekskluzivno poročali, da je Jasmin Mešanović na nedavnem večnem derbiju z Olimpijo staknil neprijetno poškodbo, zdaj so pri Mariboru to uradno potrdili in priznali, da so se uresničile zle slutnje. Napadalec iz Bosne in Hercegovine bo namreč zaradi težav z mišico izpustil kar nekaj tekem, predvidoma se bo na zelenice vrnil šele čez okrog mesec dni!

"Bojazen, da je poškodba na derbiju hujše narave, se je uresničila. Pregled je pokazal, da bomo kar nekaj časa brez Mešanovića. Zaradi poškodbe zadnje stegenske mišice predvidoma štiri tedne," je dejal trener Darko Milanič, medtem ko so na nogometaševem uradnem profilu na Facebooku zapisali: "Glede na prve napovedi se bo Jasmin vrnil čez mesec dni, vsi pa upamo, da se bo dejansko vrnil že prej."

Če je Mešanovićeva poškodba slaba novica za vijoličaste, ki jih po reprezentančnem premoru čaka Celje, se Milanič veseli, ker se zdravstveni karton vseeno krajša: "Bajde je že v polnem treningu, tudi pri Šulerju, Mlakarju in Vrhovcu je prisoten velik napredek. Delajo po individualnem programu s kondicijskim trenerjem in čakamo na dovoljenje, da se priključijo moštvu. Še dolgo bo izven pogona Uskoković, zaradi težav s tetivo. Spremljamo nastope in zbiramo informacije o nastopih naših reprezentantov, po delovni soboti bo nedelja prosta, potem pa od ponedeljka gremo bolj usmerjeno v pripravo na tekmo s Celjem."

jasmin mesanovic
Grega Wernig

Članki iz rubrike