kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 23.03.2019 07:14:22

Šok iz slovenskega prvoligaša! Zvezdnik ŽELEL PREKINITI POGODBO, klub mu je na začudenje vseh UGODIL!

alesfevzer.com
Poročali smo že. da je Andrej Kotnik zapustil Gorico, zdaj je postalo jasno, da je bilo sodelovanje prekinjeno celo na željo nogometaša!

Strokovnjaki pravijo, da gre v smislu nadarjenosti za enega najboljših nogometašev v slovenski ligi. Bržčas ni bilo naključje, da je pred časom iz Slovenije odšel v sosednjo Italijo … Ampak hkrati je res tudi, da Andrej Kotnik nikakor ne zmore do potankosti uresničiti svojega potenciala. Vedno niha med vrhunskostjo in povprečjem. Ali celo podpovprečjem. Zdaj pa je Kotnik ostal celo – brez kluba! Nekdanji član Crotoneja se je kar sredi sezone poslovil od Gorice, kar pomeni, da bo do konca tekmovalnega leta brez nogometa. In kako naprej? Bomo videli …

Ob tem je najbolj zanimivo, da sta Kotnik in Gorica pogodbo prekinila celo na željo nogometaša, kar ni ravno pogost pojav v svetu nogometa. Prej imajo klubi težave, ko se želijo koga rešiti … Ob tem se poraja vprašanje, ali je morda k temu kaj prispevalo tudi dejstvo, da je Gorica po dolgem obdobju pozimi dobila novega trenerja? Mirana Srebrniča je zamenjal Nermin Bašić, dobro obveščeni novogoriški viri pa pravijo, da je prav slednji glavni razlog za to, zakaj se je 23-letnik, ki je v PLTS odigral 55 tekem in zabil 6 golov, poslovil od vrtnic.

Članki iz rubrike