kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 23.03.2019 07:09:35

MILIJONAR, ki je igral za City in Anglijo, je zdaj OŽIGOSAN PEDOFIL: Vzeli so mu celo KARTICO, da ne spletu ne bi več …

Adam Johnson (številka 16) je za Anglijo odigral 12 tekem in zabil tudi 2 gol.
Profimedia
Adam Johnson je po treh letih zapustil zapor, a bo njegovo nadaljnje življenje precej zapleteno.

Adam Johnson, danes 31-letni nogometaš iz Anglije, je živel v raju. Živel je svoje sanje. Potem pa … Se je nekega dne znašel za zapahi. V temačnem, vlažnem prostoru, kjer nikomur ni bilo mar zanj. Na vrhuncu je bil član Manchester Cityja in Sunderlanda, odigral je 12 tekem za reprezentanco Anglije, tedensko je zaslužil več, kot bo marsikateri navaden smrtnik v vsem življenju. A življenje se mu je sesulo pred očmi, potem ko so ga ujeli pri nečednem početju. Intimno druženje s 15-letnim dekletom je bilo kaplja čez rob. Johnson je bil obsojen na šest let zaporne kazni. Kot ožigosani pedofil.

Po treh letih je v noči iz četrtka na petek prišel na prostost. Kot svoboden človek? Hja, ne ravno. S 4-letno hčerko ne sme biti sam, vedno mora biti v spremstvu nekoga drugega. Enako velja za kateregakoli drugega otroka; nikdar ne sme biti sam z njim. Za 15 let bo vpisan v register spolnih prestopnikov. Celo bančno kartico so mu zaplenili, da na spletu ne bi "počel neumnosti". Naročeval kakšne sporne vsebine recimo ... Pa to še ni vse; ko bo želel iz telefona izbrisati karkoli, bo moral za dovoljenje vprašati upravnika za pogojni izpust iz zapora. Tudi če bo želel na tuje, bo moral prejeti dovoljenje. Vsi nogometni klubi iz okolice, kjer biva, pa so se tako ali tako že oddaljili od ideje, da bi mu ponudili priložnost za nov začetek v svetu brcanja žoge.

Vseeno mu ne bo hudo; ko je prišel iz zapora, je odšel naravnost v svoj 2 milijona funtov vreden dom z bazenom, savno, fitnesom, igriščem …

Adam Johnson 2
Reuters

Članki iz rubrike