miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 23. marca

psi-20. dober spanec Petisvet.si

Pes pri človeku zavoha raka, pa tudi ...

iris mulej Njena.si

Iris Mulej objavila prelepe nosečniške ...

meghan harry Svet24.si

Noseča Meghan še bolj zapravlja denar

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

iris mulej Njena.si

Iris Mulej objavila prelepe nosečniške ...

nu
nu
0 02.12.2018 17:16:08

WILLIAM HILL dvignil Slovenijo ZELO VISOKO! Ali smo BOLJŠI, kot mislimo, da smo?

m24.si / Martin Metelko
Takoj po žrebu kvalifikacijskih skupin za nastop na Euru 2020 so stavnice postavile kvote za naslov evropskega prvaka. Ali z drugimi besedami, vseh 55 reprezentanc so razporedile po jakosti oziroma po verjetnosti, da vsaka posamezna pristane na evropskem vrhu.

Vloga prvega favorita pripada svetovnim prvakom Francozom (kvota 5,0), sledijo Anglija, Španija (obe 7,0), Nemčija (7,5) in Belgija (9).

V slovenski skupini G najvišje kotira Poljska, s kvoto 51 je na 10. mestu. Avstrija je s kvoto 81 na 14. mestu, potem pa na vrsto že pride Slovenija, ki jo je priznana stavnica postavila na visoko 21. mesto (151). Enake številke kot varovanci selektorja Matjaža Keka imajo tudi Češka, BiH, Islandija in Irska, slabše možnosti pa naj bi imele Grčija, Madžarska, Norveška, Romunija, Škotska, Črna gora, Bolgarija in Severna Irska.

Zanimivo, stavnica William Hill ocenjuje, da ima Slovenija več možnosti za naslov evropskega prvaka, kot vse tri njene tekmice v ligi narodov - Norveška, Bolgarija in Ciper.

Preostale reprezentance iz skupine G imajo, kajpak, precej manjše možnosti. Izrael je na 31. mestu (251), Latvija na 40. mestu (751), Makedonija pa na 43. mestu (1501).

Članki iz rubrike