bogataš Dobra karma

Ob smrti z Zemlje ne bomo nič odnesli - nanjo ...

naya-rivera, avtomobil, izginotje Svet24.si

Med iskalno akcijo za pogrešano igralko naleteli ...

UV-plenkovic jansa-ziga zivulovic jr-bobo Reporter.si

Zmagovita lekcija iz Zagreba: kaj se lahko Janez ...

aleš hojs, janez janša, igor bavčar Svet24.si

Pravljica iz kraljestva Trstenjakove o ...

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Necenzurirano

Davčni utajevalci na Počivalškovem pragu

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

Luka Basi Njena.si

Žalostna nedelja Luke Basija

nu
nu
32 02.12.2018 15:38:01

ŠOK! Mandarić z brutalnim zapisom 'UBIL' igralce Olimpije! Čas je, da ti PREPLAČANCI ...

M24.si
Hud, še nikdar viden napad Milana Mandarića na - SVOJE IGRALCE!

Predsednik Olimpije je tako besen, kot ni bil še nikdar. Milan Mandarić se je po sramotni predstavi svojih nogometašev, ki so v Kidričevem doživeli pravo blamažo in izgubili s kar 2:6, odločil, da se odzove v izjavi za javnost. In bil je izjemno oster, nogometaše je označil za nevredne mesta v Olimpiji, hkrati nekaterim očital, da so preplačani zvezdniki, ki klubu ne vračajo niti delček tega, kar od njega dobijo. 

Celotno izjavo za javnost Mandarića vam ponujamo v nadaljevanju, brez kakršnih koli popravkov. 

"Včeraj smo videli najslabšo predstavo Olimpije, odkar sem predsednik. Verjamem, da je bil to tudi eden večjih polomov v zgodovini kluba. Poraz v Kidričevem je sramota za ime Olimpije, ponižanje za vse ljubitelje nogometa v Ljubljani in razvrednotenje uspehov, ki smo si jih priborili v zadnjih treh letih. Ponižali smo naše gledalce, verne navijače, ki ves čas srčno podpirajo Olimpijo, tudi takrat ko z igro nismo bili na šampionski ravni. Vsem njim se iskreno opravičujem zaradi tega.

Videli smo igro nogometašev, ki niso pokazali srca, niti prave želje po zmagi. Gledali smo naše branilce, ki so pred publiko pasivno opazovali, kako nasprotnik polni našo mrežo. V zelo klavrni predstavi so najbolj plačani igralci v slovenski ligi občasno spominjali na rekreativce iz vaške lige, ki jim je povsem vseeno za to, kar se dogaja na igrišču. To pomanjkanje želje in motivacije je viselo v zraku že nekaj časa in na to sem opozarjal tudi pred tekmo proti Aluminiju. Če izvzamem nekaj častnih izjem, je bilo videti, da so misli nekaterih naših zvezdnikov daleč stran od igrišča v Kidričevem. Takemu odnosu do nogometa ni prostora na igrišču, še manj v Olimpiji.

Ko sem prevzel Olimpijo je bil klub v veliko bolj skromnem stanju v vseh pogledih, kot je danes. Kadrovsko, finančno, organizacijsko. A imeli smo željo, imeli smo energijo, imeli smo igro in cilj. V Kidričevem ni bilo videti nič od tega. In tega kot predsednik kluba ne nameravam pasivno opazovati.

Prišel je torej čas, da nekateri zaključijo svojo bogato preplačano kariero v klubu, ki mu že dalj časa ne vračajo niti delček tega kar od njega dobijo. V naslednjih mesecih bomo Olimpiji skušali dati drugačen, pomlajen videz in za nekatere to pomeni konec skupne poti. V naslednjih dneh bom opravil pogovore z vsemi in najbolj odgovornimi za včerajšnji polom in za stanje, o katerem govorim bom prijazno ponudil možnost, da sami zapustijo klub."

Značke: mandarić, olimpija

Članki iz rubrike