018mv Dobra karma

»Če je moški do žensk preveč prijazen, se to ...

princ harry, meghan marklejpg Svet24.si

FOTO: Za Harryja in Meghan bo vsega konec 1. ...

melania trump bozic nacrti tw1 Reporter.si

Poglejte, koga vse je Melania pripravljena ...

starejša ženska Svet24.si

»Tega vam ne bomo plačali. Pa čeprav bo zaradi ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

nu
nu
0 02.12.2018 16:14:20

ŠOK MED POLJAKI! Skupina je PRETEŽKA, mi enostavno NIMAMO MOŽNOSTI, napredovati je NEMOGOČE !?!

Reuters
Slovenija je bila na današnjem žrebu kvalifikacijskih skupin za nastop na evropskem prvenstvu 2020 izžrebana v razmeroma lahko skupino - s Poljsko, Avstrijo, Izraelom, Makedonijo in Latvijo.

Skupina G, za katero je Benjamin Verbič duhovito ugotovil, da pomeni 'G, kot gremo', na Euro, namreč, je najlažja skupina od vseh. A to velja za vso šesterico, bržčas so v vseh šestih državah po žrebu slavili, češ v tej skupini zmoremo ...

Vendar, presenetljivo, iz Poljske, ki je nosilka skupine, prihajajo tudi črne misli. Nekdanji generalni sekretar poljske zveze Zdzislaw Krecina je za poljske medije namreč izjavil, da po njegovem mnenju Poljaki nimajo prav nikakršnih možnosti za preboj na Euro. V tej skupini pač ne...


Zdzislaw Krecina
Reuters


"Nimamo možnosti. Nimamo. Skupina je za Poljsko preveč zahtevna, po mojem mnenju ni mogoče napredovati," je Poljake šokiral Krecina. Jasno, potem je pojasnil ali skušal pojasniti nekaj, zaradi česar je v svoji domovini povzročil pravi preplah. "Vsi so evforični, vendar tako izenačena skupina je za Poljsko nekaj najslabšega. Zakaj? Naši igralci gredo v tekme s slabšimi tekmeci preveč zlahka, v svojih glavah so prepričani, da bodo gotovo zmagali. Rajši vidim, da imamo v skupini težje ekipe - Anglijo, Nemčijo ... Ne pa vse izenačene, povprečne ekipe."

Potem je Krecina še dejal, da njegovo mnenje nima nič s selektorjem Jerzyjem Brzeczko, ki ga podpira, saj sta dobra prijatelja. Potem pa je še enkrat poudaril, da je Poljska dobila tekmece, proti katerim ima ponavadi veliko težav. "Poljski ne dajem nikakršnih možnosti za uvrstitev na Euro."

Značke: poljska, žreb

Članki iz rubrike