ota 02 Odkrito.si

Ota Širca Roš psihično ni pripravljena, druga ...

Alsin Levent Svet24.si

To je 35-letnik, ki je v nedeljo v grob poslal ...

Drevo življenja Petisvet.si

Drevo življenja v nas aktivira spomin na to, kdo ...

Sapa, hlad, mraz, jutro Svet24.si

Po fantastičnem vremenu zdaj manj obetavne novice

meghan markle 2 Svet24.si

Dekleta bi rada nadoknadila: visoko noseča Meghan...

Khloe Kardashian Najstnica.si

Tokrat ga je dokončno zapustila

sanja grohar s sinčkom Njena.si

Sanja Grohar: Materinstvo jo je povsem spremenilo

nu
nu
0 16.11.2018 17:55:26

VELIKE TEŽAVE za Inter: Prihaja zelo neprijetno obdobje, kaj bo s Samirjem Handanovićem?!

Profimedia
Pri Interju bodo v naslednjih dneh na mesto generalnega direktorja imenovali Beppeja Marotto, ki je z Juventusom osvojil rekordnih sedem zaporednih naslovov italijanskega prvaka, potem pa je predsednik Andea Agnelli dejal, da lahko gre.

Marotta je bil v pogovorih tudi s PSG-jem, a so pri slednjem nekoliko zavlačevali z dogovorom in tudi zaradi tega se je odločil sprejeti ponudbo Interja. Toda pri modro-črnih imajo kar precejšnjo težavo, ki je povezana s finančnim fair-playem.

Še vedno so pod strogim nadzorom Uefe, s katero so se pogodili zaradi težav iz preteklosti. V prejšnjih letih so se nevšečnostim izognili s prodajo mladih nogometašev, pri čemer so si v pogodbi zagotovili člen, po katerih jih lahko odkupijo nazaj. Na tak način so se recimo lansko poletje izognili prodaji Ivana Perišića, ki si ga je želel Manchester United.

Pri Gazzetti dello Sport poročajo, da se bo Inter naslednje poletje srečal s podobnimi težavami, ko bo moral zbrati približno 50 milijonov evrov, da bo lahko zadostil pogojem Uefine finančne komisije. Pri rožnatem časniku so prepričani, da bodo tokrat te stvari težko uskladili s prodajo mladih igralcev, zato bodo zelo verjetno morali prodati enega od svojih zvezdnikov. Zaradi finančnega fair-playa pa ne bodo mogli najti ustrezne zamenjave ...

Članki iz rubrike