4_Isaac in Patricija_fb Odkrito.si

Isaac Palma ima strto srce

ante mahkota Svet24.si

Umrl je vrhunski slovenski alpinist, mož Marjane ...

Roka, negativna energija Petisvet.si

Če bi vedeli, kaj se skriva za hudobijo

Ivan Mikec Svet24.si

Ivan je gorečo blazino porinil ženi Ani v naročje

prometna, noč, splošna Svet24.si

V razbitinah je umrla udeleženka priljubljenega ...

gaja_decembra_matic_gabriel_01 Najstnica.si

Mlada slovenska pevka spet navdušila

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

Indira pokazala neverjetno spremembo

nu
nu
0 16.11.2018 17:55:26

VELIKE TEŽAVE za Inter: Prihaja zelo neprijetno obdobje, kaj bo s Samirjem Handanovićem?!

Profimedia
Pri Interju bodo v naslednjih dneh na mesto generalnega direktorja imenovali Beppeja Marotto, ki je z Juventusom osvojil rekordnih sedem zaporednih naslovov italijanskega prvaka, potem pa je predsednik Andea Agnelli dejal, da lahko gre.

Marotta je bil v pogovorih tudi s PSG-jem, a so pri slednjem nekoliko zavlačevali z dogovorom in tudi zaradi tega se je odločil sprejeti ponudbo Interja. Toda pri modro-črnih imajo kar precejšnjo težavo, ki je povezana s finančnim fair-playem.

Še vedno so pod strogim nadzorom Uefe, s katero so se pogodili zaradi težav iz preteklosti. V prejšnjih letih so se nevšečnostim izognili s prodajo mladih nogometašev, pri čemer so si v pogodbi zagotovili člen, po katerih jih lahko odkupijo nazaj. Na tak način so se recimo lansko poletje izognili prodaji Ivana Perišića, ki si ga je želel Manchester United.

Pri Gazzetti dello Sport poročajo, da se bo Inter naslednje poletje srečal s podobnimi težavami, ko bo moral zbrati približno 50 milijonov evrov, da bo lahko zadostil pogojem Uefine finančne komisije. Pri rožnatem časniku so prepričani, da bodo tokrat te stvari težko uskladili s prodajo mladih igralcev, zato bodo zelo verjetno morali prodati enega od svojih zvezdnikov. Zaradi finančnega fair-playa pa ne bodo mogli najti ustrezne zamenjave ...

Članki iz rubrike