Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

tomislav Svet24.si

Hrvaška žaluje: 63-letnik je Tomislava ubil ...

merkur Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 22. do 29....

lynda blanchard doug jones tw Svet24.si

Blanchardova plačala za svoj stolček? V ...

meghan archie 2 Svet24.si

Meghan priznala, da jima s Harryjem ni lahko!

ribič pepe Njena.si

Ribič Pepe v težavah

boris kobal bobo2 Njena.si

Boris Kobal gre takole po nakupih

STA/nu
STA/nu
1 08.09.2018 14:46:11

VROČE bo tako ali drugače. Poglejte, kakšna pripeka je pričakala Slovence NA CIPRU (foto)

Grega Wernig
Slovenska nogometna reprezentanca je prispela na Ciper, kjer jo v nedeljo ob 20.45 čaka druga tekma v ligi narodov.

Po porazu proti Bolgariji doma je na Cipru zmaga še toliko bolj želena, kot pravijo v slovenskem taboru so kakovostnejša ekipa kot ciprska, ki je uvodno tekmo izgubila proti Norveški. 

Toda vroče bo. Še kako vroče, saj je temperatura na Cipru na vrelišču. Tako in drugače. Po fotografiji sodeč, katere avtor je reporter javne televizije RTV Anže Bašelj, je temperatura na Cipru včeraj ob prihodu znašala kar 45 stopinj Celzija!

anže baselj
Twitter / anzebaselj

Takole razmišljajo v našem taboru. 

"Zagotovo smo individualno boljši, ampak moramo se boriti kot ekipa, moramo graditi igro kot ekipa in posledično kot ekipa doseči dober izid," pravi v odsotnosti Jana Oblaka prvi vratar Vid Belec, ki na tekmi proti Bolgariji sicer ni blestel.

"Ugotovili smo, da smo igrali dobro in da bi lahko z malo več pazljivosti lahko odnesli dober rezultat. Pomembno je bilo, da smo malo odklopili, razmislili in se regenerirali, zdaj pa se pripravljamo na novo tekmo," meni Belec.

Ta poudarja, da je v tem trenutku najbolj pomembno, da se osredotočijo sami nase in da na to, da pridejo do želenega na tem sredozemskem otoku. Dodaja še, da so bili v določeni meri zadovoljni s prikazanim na četrtkovi tekmi. "Seveda pa je treba narediti še kaj več, izkoristiti priložnosti, ki jih bomo zagotovo imeli, in odpraviti napake".

GW1_2519
Grega WernigSlovenci bodo zvečer v Nikoziji opravili še en trening na stadionu, ki sprejme več kot 20.000 gledalcev, ta pa za tekmo najverjetneje še zdaleč ne bo zaseden.

Slovenija je sicer v Nikoziji proti Cipru nazadnje igrala pred skoraj natančno petimi leti, ko je zmagala z 2:0 in zadetkoma Josipa Iličića in Milivoja Novakovića. Ta je tokrat v vlogi tehničnega vodje, Iličić pa manjka zaradi bolezni. Že na prvi tekmi ni bilo niti Oblaka, na tekmi z Bolgarijo pa se je poškodoval Kevin Kampl, ki se je že vrnil v Leipzig in ga tako ne bo na nedeljski tekmi.

GW1_2539
Grega Wernig

Članki iz rubrike