mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 06.09.2018 08:54:09

FUTSAL VRATAR navdušil v dresu danske reprezentance, a Danci proti Slovakom niso imeli možnosti (video)

Reuters
Tik pred začetkom evropske lige narodov, ki naj bi nadomestila prijateljske tekme, so Danci odigrali prijateljsko tekmo s Slovaško. Danska reprezentanca, ki tekme zaradi spora igralcev z zvezo glede trženja in obveznosti igralcev zunaj igrišč ni odigrala v najboljši postavi, igrali so nogometaši iz nižjih lig ter futsalisti, je izgubila z 0:3.

Slovaki, ki so zaigrali v najmočnejši postavi, so prvi polčas dobili z 2:0, v drugem pa je končnih 3:0 postavil Danec Adam Fogt. Gostje so se sicer predstavili v precej nenavadni zasedbi, saj so ekipo sestavljali nogometaši nižjih lig, v vratih pa je stal vratar iz futsal ekipe.

Danci, ki jih je vodil tudi rezervni selektor, nekdanji reprezentant John Jensen, so se v kaosu ob pripravah na omenjeni tekmi znašli, potem ko ni na vidiku novega dogovora med zvezo in reprezentanti.

Prejšnji dogovor se je iztekel po svetovnem prvenstvu v Rusiji, novega pa jim kljub številnim pogovorom še ni uspelo doseči. Zadnji neuspešni so bili konec tedna, danska televizija pa je poročala, da so novi načrtovani šele za prihodnji teden.



Nekateri igralci so dejali, da bi se zadnje zahteve zveze "teple" s pogosto bogatimi individualnimi sponzorskimi pogodbami.

V torek je eden glavnih zvezdnikov Danske Christian Eriksen pojasnil, da so bili igralci pripravljeni igrati, če bi danska zveza podaljšala zdajšnjo pogodbo za en mesec in tako dala dovolj časa za nov dogovor.

Že v nedeljo Dance čaka prva tekma v ligi narodov, ko se bodo pomerili z reprezentanco Walesa.

Članki iz rubrike