vesna derzek1 Odkrito.si

Novinarka RTV Slovenija v veselem pričakovanju

meghan 1 Svet24.si

Zaokrožili zelo vroči posnetki seksi Meghan ...

Deček Cameron Macauley preteklo življenje Petisvet.si

Mamica, imel sem drugo družino, preden sem umrl

upravna enota, okence Svet24.si

Na upravni enoti v Ljubljani kaos in zlom sistema:...

nlp, neznanie leteči predmet, luči Svet24.si

AUDIO: Piloti so videli "NLP" in "zelo svetle ...

spiderman Njena.si

Umrl oče Spider-Mana

Tomi Meglič in Tara Zupančič Njena.si

Tomi Meglič ponosen na svojega sina

nu
nu
1 05.09.2018 18:32:17

Zidane je imenoval KLJUČNEGA igralca REALA in PRESENETIL!

Zinedine Zidane je bil trener Reala od januarja 2016 do maja 2018, v tem času pa je uspel trikrat osvojiti ligo prvakov.

Potem ko mu je to uspelo tretjič, se je odločil za slovo od kraljevega kluba. Razlog za to je bil, da je imel vsega dovolj, prišlo je do zasičenosti in utrujenosti, zato je rabil čas zase. Za zdaj pa še ni jasno, kdaj se bo vrnil na delo.

V pogovoru za spletno stran Uefe je postregel z nekaj zelo zanimivimi odgovori. Med njimi je tudi ta, kateri igralec je bil ključnega pomena v ekipi. "Kroosu in Modriću sem naročil, da obrambo igrata tako, da gresta čim bolj naprej in tekmecu ne pustita prostora. Medtem jima je Casemiro kril hrbet in nam dajal določen balans po vsem igrišču. In prav Casemiro je bil naš ključni igralec, tako v igri po tleh kot po zraku," je del svoje nogometne filozofije razkril Zidane.Prav tako pa se je razgovoril o finalni tekmi lige prvakov z Liverpoolom. Na vprašanje, ali so fantje zaradi ubijalskega terceta Redsev in še posebej zaradi Mohameda Salaha, dobili posebna navodila, je odgovoril: "Nikakor! Naša igra je bila vedno enaka, ne glede na to, s kom smo igrali. Smo pa fantom povedali karakteristike vsakega nasprotnega igralca, da so se zavedali določenih stvari, ki jih ti igralci počnejo. Toda tega nisem želel pretirano poudarjati, saj sem želel, da se moji igralci čim bolj osredotočijo na našo igro."

Ob koncu je še povedal, kaj so glavne stvari, ki se jih je naučil v tem času. "Ko delaš z nadarjenimi in izkušenimi igralci, je najpomembnejše, da so mirni. To sem kot igralec rabil tudi sam, zato se držim tega pristopa."

Članki iz rubrike