benjamin-netanjahu Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
0 11.07.2018 11:39:47

NOROST BREZ PRIMERE! Avstralec je izbral Hrvaško, potem pa storil NEKAJ, KAR BO OBŽALOVAL (video)

Profimedia
Evforija okoli svetovnega prvenstva v nogometu narašča, v konkurenci za naslov svetovnega prvaka so ostale le še tri reprezentance - tudi hrvaška.

Jasno je, da dobri štirje milijoni Hrvatov trdno verjame, da se bo njihova izbrana vrsta zavihtela na svetovni vrh. Nekoliko bolj nenavadno pa je, da je mladi Avstralec tako prepričan v takšen razplet, da si je omislil tetovažo s pokalom z rdeče-belimi kockicami in napisom: 'Svetovni prvaki, Hrvaška 2018'.

Jeffabel je pravzaprav v vsej svoji norosti šel še precej dlje. Še preden se je ogrel za Hrvate, je odšel na banko, dvignil vse svoje prihranke in si pred četrtfinalnimi dvoboji izmislil prav posebno igro. Na žogice je zapisal različne denarne zneske, osem kozarčkov pa označil z imeni reprezentanc, ki so še ostale v konkurenci. Potem je izžrebal eno žogico - tisto, na kateri je bil zapisan znesek 3000 avstralskih dolarjev (1900 evrov) - in jo vrgel proti kozarčkom. Žogica je padla v hrvaški kozarček, zato je Jeffabel 1900 evrov stavil na Hrvate - da bodo postali svetovni prvaki. Dobitek - 14.500 evrov.

tatu hrvaska.jpg


In to še ni vse. Fant je ovit v hrvaško zastavo odšel v 'tattoo' studio, kjer so mu naredili tetovažo pokala z rdeče-belimi kockicami in napisom: 'Svetovni prvaki, Hrvaška 2018'. In tudi to še ni vse. S hrvaško zastavo je potem po ulici delil bankovce po 50 avstralskih dolarjev za vplačilo stave na Hrvaško.

Jeffabel je vse to posnel in objavil na Youtubu, kar marsikaj pojasni.

Članki iz rubrike