Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ue
ue
0 11.07.2018 11:07:58

ONA je SKRIVNOSTNA ženska iz ozadja v ANGLEŠKI reprezentanci! Vsi priznavajo: ZARADI NJE smo v polfinalu! (foto)

Profimedia
Anglija se bo nocoj v Moskvi s Hrvaško pomerila za vstop v finale svetovnega prvenstva.

Na Otoku je popolna evforija zaradi uspeha angleške reprezentance, na katerega so tako dolgo čakali, vsi pa so prepričani, da se pot na mundialu ne bo končala v polfinalu, ampak se bo uspeh še kar nadaljeval.

Zakaj taka prepričanost v to? "Ker so fantje drugačni," je odgovor. In z drugačni mislijo samozavestni, prepričani vase, brez strahu v neuspeh. Tiste enajsmetrovke v osmini finala proti Kolumbiji so sprostile napetost, Angleži so prepričani, da se je takrat "odprl kanal", da so prepreke padle in da jih zdaj nič več ne more ustaviti.



Angleška ekipa po dolgem času ni klonila takrat, ko je bilo to najbolj potrebno in veliko jih zasluge za to pripisuje njej, ženski iz ozadja. Pippa Grange je psihologinja, ki jo je angleška nogometna zveza najela lani novembra, očitno zavedajoč se, kje tiči glavna težava v ekipi.

In njeno delo z igralci se je obrestovalo. "Je neverjetna oseba. Ko spregovori, jo vsi poslušamo," o njej pravi Dele Alli in o tem, če je kaj nervozen pred nocojšnjo tekmo, mirno in smeje odgovori: "Vznemirjen, v pričakovanju, ne pa živčen." Dele Alli pa je preslikava celotne ekipe. Grangovi je uspelo ekipo umiriti, se spoznati med seboj, si zaupati, in vse to se zdaj kaže na terenu. Nič čudnega, da v Angliji pravijo, da je ona najpomembnejši igralec zasedbe Garetha Southgata.

Članki iz rubrike