Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.07.2018 08:15:11
Deli članek:

Zvezdnik Belgije šokiral s temi iskrenimi besedami: Vesel, da na prvenstvu ni več Messija in Ronalda!

Povedal je, česar si mnogi nogometaši ne bi upali spregovoriti na glas.

Belgija se je na ponedeljkovi tekmi osmine finala čudežno rešila proti Japonski, v zadnjih sekundah rednega dela igre še tretjič zatresla mrežo azijskega predstavnika v Rusiji in slavila s 3:2. Japonci enega večjih presenečenj letošnjega prvenstva niso pripravili, vodstva z 2:0 jim ni uspelo ohraniti.

A še pred dvobojem je pred sedmo silo stopil zvezdnik Belgije Eden Hazard in spregovoril o favoritih, ki so svojo pot na svetovnem prvenstvu končali precej pred pričakovanji. Izpada Lionela Messija in Cristiana Ronalda ne obžaluje, še več, na nek način se je tega celo razveselil. Kot bi se marsikateri drugi nogometaš.

"To je dobro za nas in škoda za njih. Če imaš rad nogomet, bi seveda rad gledal najboljše igralce. Ampak če proti njim tekmuješ, si želiš, da izpadejo čimprej. Tako imaš več možnosti za uspeh," je dejal napadalno usmerjeni vezist, ki že šest let navdušuje v dresu Chelseaja.

Belgija je sicer ena od favoritinj prvenstva, rojaki od zlate generacije pričakujejo ogromno. Še posebej zdaj, ko se se nekateri favoriti že poslovili ...