bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
2 02.07.2018 20:51:04

OPA! Zakaj MESSI ni potoval z reperezentanco domov in kdo ga je TOLAŽIL (foto)

Zvezdnik Argentine in Barcelone Lionel Messi ni odpotoval z reprezentanco, potem ko so po sobotnem porazu s Francijo ostali brez četrtfinala.

Messiju seveda ni bilo lahko, zato se je podal kar domov v Barcelono, kjer ga je na letališču pričakala žena Antonella Roccuzzo.

Messi se je s svetovnega prvenstva spet vrnil praznih rok, saj ni dobil tistega, po kar je prišel, na letališču pa je mimo novinarjev brez komentarjev odhitel v avto, kjer ga je za volanom čakala žena. Takoj sta se odpeljala domov.



Seveda so po argentinskem porazu proti Franciji takoj vzniknile govorice, da je bila to zadnja tekma 31-letnega Messija za argentinsko izbrano vrsto. Petkratni dobitnik zlate žoge za najboljšega nogometaša leta je na svetovnem prvenstvu v Rusiji zadel le enkrat, spet pa je ostal brez zadetka v izločilnih bojih, tako da še kar naprej ostaja brez gola v bojih na izpadanje.

Messi je po štiriurnem letu iz Rusije pristal v Barceloni in ni letel v Buenos Aires kot njegovi soigralci iz reprezentance. Z njim pa je bil nekdanji soigralec iz Barcelone Javier Mascerano; 34-letnik je po 147 nastopih za Argentino končal reprezentančno pot. Ali se bo tako odločil tudi Messi? Leo še ni dal dokončnega odgovora, svoj da ali ne pa naj bi zagotovo sporočil do naslednjega reprezentančnega zbora, ko se bo Argentina septembra pomerila z Gvatemalo.

Galerija

Članki iz rubrike