Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.07.2018 19:25:24
Deli članek:

Domžalčani sklenili nov dogovor. Podpis pogodbe do poletja 2021!

Martin Metelko

Ob Kamniški Bistrici živahno tudi v klubskih pisarnah.

Domžalčani se zagnano pripravljajo na začetek nove sezone, ki se nezadržno bliža. Do prve tekme 1. kroga kvalifikacij za ligo Europa proti Širokemu Brijegu je ostalo le še devet dni, medtem pa je živahno tudi v klubskih pisarnah ob Kamniški Bistrici.

Zgodil se je podpis nove pogodbe. Dvakratni prvaki so se za podaljšanje sodelovanja domenili z obetavnim Žanom Žužkom, ki je rumenim obljubil zvestobo do poletja 2021, prejšnji dogovor je veljal do junija 2019.

"Zelo sem vesel, da klub zaupa vame in vlaga v moj razvoj. Tukaj se odlično počutim, v tem klubu sem zrasel in se nogometno izobrazil. S ponosom nosim rumeni dres, podaljšanje pogodbe pa je zame nov mejnik, ki mi predstavlja veliko motivacijo za prihodnje delo. V prvi sezoni, ko sem bil del prvega moštva, sem se skušal čim bolje privaditi na članski nogomet, v prejšnji sem že dobil več priložnosti, v letu, ki prihaja, pa si seveda želim nadaljnjega napredka, ki je seveda tesno povezan s trdim delom. V tej fazi kariere je to najboljše možno okolje zame," je povedal 21-letni Domžalčan, ki je v prejšnji sezoni zbral 32 nastopov in se trikrat vpisal med strelce.