petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
0 02.07.2018 20:57:01

KASPER po izjemni predstavi na seznamu želja VELIKANA

Reuters
Vratar Leicestra in danske reprezentance bi utegnil za lep denar zamenjati klub. Dobre predstave na svetovnem prvenstvu v Rusiji so mu močno dvignile ceno.

Danskega vratarja Kasperja Schmeichla, ki se je kljub izpadu njegove reprezentance proti Hrvaški nadvse izkazal, saj je ubranil kar tri enajstmetrovke, bi v svojih vrstah rada videla tako Chelsea kot Roma.


Oba kluba si želita v svoje vrste pripeljati dobrega vratarja, kajti veliko se govori, da naj bi tako Thibaut Courtois kot Alisson zapustila London in Rim. Belgijski in brazilski čuvaj mreže sta želja mnogih klubov in bolj verjetno je, da bosta za velik denar zapustila zdajšnja kluba. Courtois ni hotel podpisati dolgoročne pogodbe s Chelseajem, saj bi se rad vrnil v Španijo, da bi bil blizu svojih otrok. Allison pa je že dolgo želja madridskega Reala, proti njemu pogleduje tudi Liverpool.

Tako ni čudno, da se oba kluba zanimata za Kasperja, ki je sicer član Leicestra, v svojem moštvu pa si ga zelo želi kmalu imenovani novi trener Chelseaja Maurizio Sarri.

Članki iz rubrike