Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 14.06.2018 12:14:47

Nekoč je po odru gol prenašal Christino Aguilera, danes je KLJUČNI mož v ANGLEŠKI REPREZENTANCI!

vszi
Kdo je napadalski guru v angleški izbrani vrsti? Njegovo mnenje danes pozorno posluša tudi selektor Gareth Southgate, pred leti pa je v kiltu po odru prenašal Christino Aguilera.

Angleži se v iskanju končanja več kot pol stoletja trajajoče suše zatekajo h nenavadnim metodam. In nenavadnim možem. Med slednje spada tudi Allan Russell.


Bil je v najboljšem primeru soliden napadalec, nogometni popotnik, ki je večino kariere prebil po škotskih in angleških nižjeligaših, pot pa ga je zanesla tudi prek velike luže. Potem je zavil v manekenske vode, med drugim je nekoč, pred poldrugim desetletjem oblečen zgolj v kilt, pomagal po odru prenašati ameriško pop zvezdnico Cristino Aguilero. Danes je Allan Russell del strokovnega štaba angleške reprezentance, v kateri skrbi za napadalce na čelu s Harryjem Kaneom. Danes je del posvečenega kroga selektorja Garetha Southgata.


Russell je prepričan, da dobre od odličnih napadalcev ločijo malenkosti, h njemu po pomoč in nasvet pa se zateka vse več premierligaških napadalcev. Računa tudi po 1000 funtov na seanso, toda številni pravijo, da je vredno.

Članki iz rubrike