stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
4 14.06.2018 08:20:48

Mariboru se obeta še en ODHOD: Po Zlatku Zahoviću še eno nepričakovano slovo?

Grega Wernig
V nestrpnem pričakovanju razpleta v mariborskem prvoligašu Darko Milanič in njegovi varovanci nadaljujejo priprave, kadrovski premik pa bi se utegnil zgoditi tudi v strokovnem vodstvu.

O odhodu menda razmišlja pomočnik primorskega strokovnjaka Saša Gajser. Ni skrivnost, da je odličen prijatelj Zlatka Zahovića, in na prvo žogo bi pomislili, da želi na ta način izkazati lojalnost svojemu (nekdanjemu?) šefu; na uho nam je prišlo, da naj bi bil že kar nekaj časa nejevoljen zaradi svojega trenutnega statusa. Oziroma vpliva, češ da ni v skladu z vlogo, ki naj bi jo imela trenerjeva desna roka.

Da v strokovnem vodstvu mogoče ni vse tako, kot bi pričakovali, je vsaj kdo bržkone pomislil že po zmagi v Krškem v končnici prvenstva, ko je domačo mrežo z mojstrovino iz prostega strela načel Amir Dervišević in Mariboru odprl pot do zmage. »Ustreza mi, da sta mi trener in Mitja Pirih prepustila vlogo pri razporeditvi igralcev. Vesel sem zaupanja, da lahko izvajam prekinitve in se tako skušam čim lepše oddolžiti. Trudim se pomagati, in če smo lahko na takšen način nevarnejši, je zadovoljstvo še večje,« je med drugim povedal novopečeni reprezentant. Njegove besede je kdo razumel tudi tako, da je drugi v hierarhiji trener vratarjev … A odhod Saša Gajserja naj vendarle še ne bi bil gotov, Miran Pavlin si ga prizadeva prepričati o nasprotnem.

Značke: maribor, ljudski-vrt

Članki iz rubrike