cavazza smrekar 1 Odkrito.si

Uresničena želja Sebastiana Cavazze in Ajde ...

Taksi Svet24.si

Zaradi nekaj deset evrov napadel taksista

tim bergling, dj avicii1 Svet24.si

Prvič po tragični novici o prezgodnji smrti se ...

Brdo pri Kranju Svet24.si

FOTO: Incident na Brdu pri Kranju: srbska ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

nu
nu
0 14.11.2017 20:05:48

Katanec je na mesec zaslužil 25 tisoč evrov! A to ni nič v primerjavi z Antejem Čačićem! Nekdanji trener Maribora je mesečno v žep pospravil ...

Ante Čačić je izgubil mesto selektorja hrvaške reprezentance po remiju s Finsko.
Reuters
Srečko Katanec je imel na klopi slovenske reprezentance zelo lepo plačo, ki je znašala okrog 25 tisoč evrov na mesec.

Mnogi so bili prepričani, da je imel Srečko Katanec previsoko plačo, še posebej, ker mu ni uspelo Slovenije pripeljati ne na evropsko prvenstvo v Franciji ne na svetovno prvenstvo v Rusiji. A če ste mislili, da je bil Katanec najbolje plačani selektor na področju bivše skupne države, ste se pošteno ušteli. 

Na Hrvaškem so naravnost šokirani nad podatkom, koliko je na mesec zaslužil nekdanji hrvaški selektor Ante Čačić. Izkušeni trener, ki je v svoji karieri vodil tudi Maribor, je namreč na mesec zaslužil neverjetnih 62 tisoč evrov! 

Čačić je sicer na začetku svojega mandata mesečno v žep pospravil 16 tisoč evrov, po evropskem prvenstvu v Franciji pa mu je predsednik Hrvaške nogometne zveze plačo podvojil na 32 tisoč evrov. Spomladi se je Šuker odločil, da samovoljno Čačiću plačo še enkrat dvigne, tokrat na kar 470 tisoč kun oziroma preračunano v evre okrog 62 tisoč evrov! 

Samo za primerjavo: Slaven Bilić je leta 2012 na klopi Hrvaške na mesec zaslužil 110 tisoč kun (14.500 evrov), Igor Štimac je imel plačo 150 tisoč kun (malce manj kot 20 tisoč evrov), za enak denar je Hrvaško vodil tudi Niko Kovač.

Članki iz rubrike