900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
4 14.11.2017 18:55:50

PRESTOPNA BOMBA! Barcelona želi PSG-ju speljati DRAGULJA, ki ga snubita tudi Manchester City in Bayern!

PSG je Barceloni zadal velik udarec, ko jim je poleti speljal njihovega superzvezdnika Neymarja.

Brazilski virtuoz je za rekordnih 222 milijonov evrov, kolikor je znašala njegova odkupna klavzula, iz Barcelone prestopil v PSG. Parižani so z podpisom Neymarja Kataloncem zadali hud udarec, pri Barci pa zdaj želijo Parižanom vrniti. 

Kot poroča katalonski Sport so pri Barceloni odločeni, da v svoje vrste pripeljejo dragulja PSG-ja, šele 17-letnega vezista, ki sliši na ime Yacine Adli. Slednji je eden največjih francoskih talentov, pri Barceloni pa bi ga lahko dobili praktično brezplačno! Adliju namreč po koncu sezone poteče pogodba s PSG-jem, nove pa bojda ne želi podpisati. To seveda pomeni, da se lahko Katalonci že januarja začnejo z njim pogovarjati za morebiten poletni brezplačni prihod na Camp Nou. 

yacine adli
Pri Sportu so napisali, da bi Katalonci s to potezo vsaj malce vrnili Parižanom za Neymarjevo krajo, kajti od Adlija so pri PSG-ju v prihodnosti pričakovali velike stvari. Parižani bi se morali zadovoljiti samo s finančnim nadomestilom, ki naj ne bi presegel 300 tisoč evrov, kar bi bil seveda velik udarec za francoskega velikana. 

Barcelona je sicer favorit za podpis Adlija, toda kot poroča Sport Katalonci niso edini, ki si želijo tega odličnega mladega Francoza videti v svojih vrstah. Lovke za najstnikom namreč stegujeta tudi angleški velikan Manchester City in nemški gigant Bayern.

Članki iz rubrike