kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 14.11.2017 19:41:56

Švedski selektor s svojo izjavo 'UBIL' Zlatana Ibrahimovića! Kako se bo na TEŽKE besede odzval veliki Ibra?

Reuters
Takoj ko je Švedska izločila Italijo v dodatnih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, so se začela namigovanja, da bi se lahko iz reprezentančnega pokoja vrnil tudi sloviti Zlatan Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović je sicer svojo reprezentančno kariero končal po evropskem prvenstvu v Franciji, toda mnogi so prepričani, da si bo popularni Ibra zdaj, ko je Švedska pripravila veliko presenečenje in v dodatnih kvalifikacijah izločila Italijo, premislil in rumene barve zastopal še na svetovnem prvenstvu v Rusiji. 


Švedskemu selektorju Janeju Arnessenu so številni novinarji po zmagoslavju nad Italijo postavili ravno to vprašanje: Bo lahko na mundialu računal tudi na Ibrakadabro? In to vprašanje selektorju ni bilo preveč všeč. "To je neverjetno! Ta nogometaš je za Švedsko nehal igrati pred letom in pol, mi pa se še vedno pogovarjamo o njem!" je začel Arnessen. "Moj bog, govoriti bi morali o velikih igralcih, ki jih imam na voljo in v katere verjamem!" 

Potem se je malce le umiril. "Ko je Ibrahimović igral za reprezentanco, smo igrali na drugačen način. Glede na to, da se je reprezentančno upokojil - da ne bo pomote, on je velik šampion -, smo morali najti drugačen način igre."

Članki iz rubrike