zoe kravitz Odkrito.si

Nicole Kidman ima izredno pametna otroka!

Corrina Schumacher, Michael Schumacher Svet24.si

Schumacherjeva žena le prekinila molk in ...

Deček Cameron Macauley preteklo življenje Petisvet.si

Mamica, imel sem drugo družino, preden sem umrl

nož, rezilo Svet24.si

Poskus uboja v Ljubljani: iz ramenske torbice ...

meghan 1 Svet24.si

Na britanskem dvoru vzniknili spori zaradi Meghan?...

shay mitchell Najstnica.si

Priljubljena igralka navdušila s svojo postavo

18774X1938 Njena.si

Lara Komar priznala, da ga pogreša

nu
nu
0 14.11.2017 19:41:56

Švedski selektor s svojo izjavo 'UBIL' Zlatana Ibrahimovića! Kako se bo na TEŽKE besede odzval veliki Ibra?

Reuters
Takoj ko je Švedska izločila Italijo v dodatnih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, so se začela namigovanja, da bi se lahko iz reprezentančnega pokoja vrnil tudi sloviti Zlatan Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović je sicer svojo reprezentančno kariero končal po evropskem prvenstvu v Franciji, toda mnogi so prepričani, da si bo popularni Ibra zdaj, ko je Švedska pripravila veliko presenečenje in v dodatnih kvalifikacijah izločila Italijo, premislil in rumene barve zastopal še na svetovnem prvenstvu v Rusiji. 

Švedskemu selektorju Janeju Arnessenu so številni novinarji po zmagoslavju nad Italijo postavili ravno to vprašanje: Bo lahko na mundialu računal tudi na Ibrakadabro? In to vprašanje selektorju ni bilo preveč všeč. "To je neverjetno! Ta nogometaš je za Švedsko nehal igrati pred letom in pol, mi pa se še vedno pogovarjamo o njem!" je začel Arnessen. "Moj bog, govoriti bi morali o velikih igralcih, ki jih imam na voljo in v katere verjamem!" 

Potem se je malce le umiril. "Ko je Ibrahimović igral za reprezentanco, smo igrali na drugačen način. Glede na to, da se je reprezentančno upokojil - da ne bo pomote, on je velik šampion -, smo morali najti drugačen način igre."

Članki iz rubrike