Ivica Vergan Odkrito.si

Kaj Ivica Vergan obžaluje?

ogrevanje 2 Svet24.si

Koliko časa pa vi pred tekom ogrevate telo?

Brigette Macron, Emmanuel Macron, Donald Trump, Melania Trump Svet24.si

VIDEO: Melania še enkrat več zavrnila Donaldovo ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez z novo pričesko navdušuje v Nemčiji

Tadeja Pavlič, Matic Rodica Njena.si

To je moški, ki ga ljubi Tadeja Pavlič

ivana šundov Njena.si

Ivana Šundov iskreno o življenju po ločitvi

nu
nu
0 14.11.2017 19:41:56

Švedski selektor s svojo izjavo 'UBIL' Zlatana Ibrahimovića! Kako se bo na TEŽKE besede odzval veliki Ibra?

Reuters
Takoj ko je Švedska izločila Italijo v dodatnih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, so se začela namigovanja, da bi se lahko iz reprezentančnega pokoja vrnil tudi sloviti Zlatan Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović je sicer svojo reprezentančno kariero končal po evropskem prvenstvu v Franciji, toda mnogi so prepričani, da si bo popularni Ibra zdaj, ko je Švedska pripravila veliko presenečenje in v dodatnih kvalifikacijah izločila Italijo, premislil in rumene barve zastopal še na svetovnem prvenstvu v Rusiji. 

Švedskemu selektorju Janeju Arnessenu so številni novinarji po zmagoslavju nad Italijo postavili ravno to vprašanje: Bo lahko na mundialu računal tudi na Ibrakadabro? In to vprašanje selektorju ni bilo preveč všeč. "To je neverjetno! Ta nogometaš je za Švedsko nehal igrati pred letom in pol, mi pa se še vedno pogovarjamo o njem!" je začel Arnessen. "Moj bog, govoriti bi morali o velikih igralcih, ki jih imam na voljo in v katere verjamem!" 

Potem se je malce le umiril. "Ko je Ibrahimović igral za reprezentanco, smo igrali na drugačen način. Glede na to, da se je reprezentančno upokojil - da ne bo pomote, on je velik šampion -, smo morali najti drugačen način igre."

Članki iz rubrike