betka Odkrito.si

Vinjena tekmovalka šova povzročila prometno ...

kraljica elizabetha Svet24.si

Na stavnicah poleg konj tudi kraljica

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 25. junija

plakat, velenje Svet24.si

Plakati v Velenju z napisi "za družino, za ...

Travis Scott, Kylie Jenner Najstnica.si

Travis Scott in Kylie Jenner skupaj na modni ...

katastrofa Petisvet

Skrivnostna opozorila - kaj nas čaka?

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar v zadregi

STA
STA
0 14.11.2017 17:30:41

Tebas napoveduje novo bogato pogodbo za špansko nogometno ligo

Predsednik španske nogometne lige Javier Tebas pričakuje, da bo la liga kmalu podpisala novo pogodbo o televizijskih pravicah, ta naj bi bila vredna 2,3 milijarde evrov na leto.

Tebas je na novinarski konferenci pojasnil, da pričakuje podpis pogodbe do marca 2018 in da vsota vključuje tako domače kot mednarodne televizijske pravice.

"Mislim, da bomo dosegli 2,3 milijarde evrov," je dejal Tebas in izrazil nekaj skrbi glede katalonskih klubov. "Smo sredi težave, ki bi lahko imela velikanski vpliv na vrednost našega tekmovanja," je dejal glede strahu, da bi elitno špansko ligo lahko zapustili Barcelona, Espanyol in Girona, če bo Katalonija prišla do neodvisnosti.

Tebas, znan kot sočen govorec, je nato "usekal" po Evropski in Mednarodni nogometni zvezi ter tudi Paris St. Germainu in Manchester Cityju. Slednja je obtožil "finančnega dopinga". "Ne mislim, da goljufata. Vem, da goljufata," je dejal Tebas, glede Uefe in Fife pa dodal: "Skrbi me, da te zasebne zveze, kot sta Fifa in Uefa, sprejemajo odločitve, ne da bi se posvetovale z nacionalnimi ligami."

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike