Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

gv
gv
0 12.10.2017 09:22:45

Afera "prišepetovanje": Ozadje šokantnega dejanja Falcaa RAZKRIVA reprezentant Peruja

Kaj je v resnici kolumbijski zvezdnik Radamel Falcao prišepetoval nogometašem Peruja?

Kolumbija je zadnjo tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo igrala v gosteh pri Peruju, dvoboj pa je zaznamovalo nenavadno medsebojno komuniciranje nogometašev nasprotnih ekip.

Še posebej vztrajen je bil zvezdnik Monaca Radamel Falcao. Kolumbijec naj bi mnoge reprezentante Peruja nagovarjal k nenapadanju, saj je remi ustrezal obojim, hkrati pa obljubil, da tudi Kolumbija ne bo ogrožala vrat Peruja.


Tako se je tudi zgodilo, zadnje minute dvoboja pa so bile resnično absurdne in prav nič zanimive. Priča smo bili neskončnemu podajanje žoge med nogometaši Peruja, kolumbijski reprezentanti pa se niso niti potrudili, da bi odvzeli žogo.

Zdaj je molk prekinil reprezentant Peruja in razkril, kaj so se v zadnjih minutah dvoboja pogovarjali. "Osredotočeni smo bili na tekmo, v zadnjih petih minutah pa so do nas pristopili Kolumbijci. Vedeli so, kako se bodo razpletli dvoboji na drugih tekmah. Govoril sem s Falcaom, ki mi je dejal, da smo napredovali oboji. Bili smo presrečni, tekma pa se je odvila tako, kot se je," je (del pogovora) razkril vezist Peruja Renato Tapia.

Peru je končal na petem mestu in z enakim točkovnim izkupičkom kot Čile, v dodatne kvalifikacije pa se je uvrstil po zaslugi boljše razlike v golih. Zdaj mu na poti na svetovno prvenstvo stoji le še Nova Zelandija, za katero pa so reprezentanti Peruja prepričani, da ne bi smela biti prevelik zalogaj.

Značke: falcao, kolumbija, peru

Članki iz rubrike