Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
3 11.10.2017 13:20:47

NORI PRIZORI! Šokantno ravnanje na tekmi v kvalifikacijah za SP: Veliki zvezdnik Kolumbije MNOGE tekmece nagovarjal k ... (video)

Tekma med Kolumbijo in Perujem bo očitno dobila še tretji polčas.

Kolumbija si je zagotovila neposredno uvrstitev na svetovno prvenstvo 2018, peto mesto v južnoameriških kvalifikacijah, edino, ki vodi v dodatne kvalifikacije, pa je osvojil Peru. In ravno ta dva tekmeca sta se pomerila v torek, remi z 1:1 pa je šel močno na roko obema.

Zmaga Kolumbije bi v dodatne kvalifikacije reprezentanco Čila, zato so nogometaši obeh reprezentanc v zaključku dvoboja sklenili prav poseben pakt. Ko je bilo jasno, da Čile v Braziliji ne bo imel nobenih možnosti za zmago, je na sceno stopil kolumbijski zvezdnik Radamel Falcao in igralcem nasprotne ekipa ponudil pakt o nenapadanju. Seveda so ga nogometaši Peruja sprejeli, prizori v zadnjih minutah pa so bili resnično bizarni. Tako eni kot drugi so bolj kot ne opazovali dogajanje na zelenici, priložnosti si niso ustvarili niti ene, nenavadne prizore pa je z zadnjim žvižgom prekinil glavni sodnik.

Kot že rečeno, se je Kolumbija uvrstila na svetovno prvenstvo v Rusiji, medtem ko se bodo morali Perujci v dodatnih kvalifikacijah pomeriti z Novo Zelandijo. Kar pa za to južnoameriško reprezentanco ne bi smel biti prevelik zalogaj ...

Značke: falcao, peru, kolumbija

Članki iz rubrike