petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
1 11.10.2017 17:55:53

V DRUŽBI LEGEND! Nova VELIKA POTEZA Aleksandra Čeferina, svoji ekipi dodal enega NAJBOLJŠIH vseh časov

Arsen Perić
Aleksander Čeferin javnosti predstavil svojo novo moč.

Aleksandru Čeferinu je uspel naslednji VELIKI MET, prvi mož Evropske nogometne zveze se je obdal še z eno čisto pravo legendo svetovnega nogometa. Njegov novi svetovalec za področje nogometa je postal Luis Figo, legendarni Portugalec, ki ima za sabo spektakularno kariero. Najprej je bil ikona Barcelone, potem je postal smrtni sovražnik Kataloncev, ko je storil smrtni greh in podpisal za Real iz Madrida. Figo se lahko med drugim pohvali, da je leta 2000 osvojil tudi zlato žogo.

Danes 44-letni Figo je po koncu kariere želel postati predsednik Mednarodne nogometne zveze (Fifa), podprla sta ga celo David Beckham in Jose Mourinho. Toda Sepp Blatter je imel takrat preprosto prevelik vpliv in Figo se je kandidaturi odpovedal še pred začetkom volitev.

Zdaj je Figo postal eden najtesnejših sodelavcev slovenskega uradnika, Čeferinu bo z nasveti pomagal pri vprašanjih o tehničnih vidikih nogometa in tudi pravilih, kakor tudi o tem, kako ta šport narediti še privlačnejši. "V svetu nogometa Figo velja za zelo spoštovano osebo, zato sem zelo vesel, ker se je pridružil naši ekipi. Njegove izjemne nogometne izkušnje bodo velika pridobitev za Uefo," zadovoljstva ne skriva Čeferin, ki mu pri vodenju Uefe med drugim pomaga tudi nekdanji srbski nogometaš Dejan Stanković.

figo

Članki iz rubrike