požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
4 12.10.2017 08:50:43

NORA napoved slovenskega zvezdnika! Samir Handanović MOČNO PRESENETIL: Ne vem, kje in kako. Moj EDINI CILJ pa je igrati ...

Slovenski vratar Interja je v obsežnem intervjuju za klubsko spletno stran spregovoril o marsičem.

"Razmišljam o podaljšanju pogodbe z Interjem in sem nanj pripravljen, če se dogovorimo v smeri, v kateri se pogovarjamo zdaj. Sicer pa nisem človek velikih napovedi, zato ne bom govoril o tem, kje in kako bom igral v prihodnje. Bomo videli. Če sem povsem iskren, sem si za prihodnost zastavil en sam cilj in tega želim na vsak način doseči," je povedal vedno zanimivi slovenski vratar, ki za slovenske medije ne govori že okroglih pet let. 

Seveda ta edini cilj vse močno zanima in Handanović nas ni pustil v negotovosti. Zelo jasno je povedal, kaj je edina stvar, ki si jo je zastavil in ki ji želi slediti ne glede na to, kam ga bo pot vodila. "Moj edini cilj je igrati do 40. rojstnega dneva, to sem trdno odločen. Za vse ostalo se nikoli ne ve, delam pa na tem, da bi na najvišji ravni igral do 40. leta," je poudaril. Ni pa povsem jasno, ali to pomeni, da bo končal po sezoni 2023/2024 (14. julija po tej sezoni bo dopolnil 40 let) ali po sezoni 2023/25, ki jo bo celo preigral star 40 in nato 41 dopolnil po njej. 

V vsakem primeru bomo v njegovih mojstrovinah uživali še dolgo, namerava pa postaviti kar nekaj rekordov. Sploh če bi ostal pri Interju, mu je dosegljivih nekaj zares imenitnih. Eden je že zelo blizu, namreč le še dve obranjeni enajstmetrovki ga ločita od največjega števila obranjenih "penalov" v zgodovini serie A. 

Značke: handanovic, samir, inter

Članki iz rubrike