jan dora plestenjak Odkrito.si

Jan Plestenjak zaradi težke operacije v skrbeh

Horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 23. julija

Indijanka prerokuje Petisvet

Prerokba starodavnih Indijancev se uresničuje?

fabjan1_E&A (423)r_Foto_Znidarsic Svet24.si

Sanjska poroka Erike Fabjan in njenega odbojkarja ...

Princ Filip Svet24.si

Umrl princ Filip? Kraljica je pobesnela

Shawn Mendes, Hailey Baldwin Najstnica.si

Shawn Mendes se je odzval na zaroko Hailey Baldwin...

Tina Maze Njena.si

Sproščena Tina Maze v kopalkah

nu
nu
4 12.10.2017 08:50:43

NORA napoved slovenskega zvezdnika! Samir Handanović MOČNO PRESENETIL: Ne vem, kje in kako. Moj EDINI CILJ pa je igrati ...

Slovenski vratar Interja je v obsežnem intervjuju za klubsko spletno stran spregovoril o marsičem.

"Razmišljam o podaljšanju pogodbe z Interjem in sem nanj pripravljen, če se dogovorimo v smeri, v kateri se pogovarjamo zdaj. Sicer pa nisem človek velikih napovedi, zato ne bom govoril o tem, kje in kako bom igral v prihodnje. Bomo videli. Če sem povsem iskren, sem si za prihodnost zastavil en sam cilj in tega želim na vsak način doseči," je povedal vedno zanimivi slovenski vratar, ki za slovenske medije ne govori že okroglih pet let. 

Seveda ta edini cilj vse močno zanima in Handanović nas ni pustil v negotovosti. Zelo jasno je povedal, kaj je edina stvar, ki si jo je zastavil in ki ji želi slediti ne glede na to, kam ga bo pot vodila. "Moj edini cilj je igrati do 40. rojstnega dneva, to sem trdno odločen. Za vse ostalo se nikoli ne ve, delam pa na tem, da bi na najvišji ravni igral do 40. leta," je poudaril. Ni pa povsem jasno, ali to pomeni, da bo končal po sezoni 2023/2024 (14. julija po tej sezoni bo dopolnil 40 let) ali po sezoni 2023/25, ki jo bo celo preigral star 40 in nato 41 dopolnil po njej. 

V vsakem primeru bomo v njegovih mojstrovinah uživali še dolgo, namerava pa postaviti kar nekaj rekordov. Sploh če bi ostal pri Interju, mu je dosegljivih nekaj zares imenitnih. Eden je že zelo blizu, namreč le še dve obranjeni enajstmetrovki ga ločita od največjega števila obranjenih "penalov" v zgodovini serie A. 

Značke: handanovic, samir, inter

Članki iz rubrike