mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 10.10.2017 20:33:55

TO JE BRUTALNA MOČ NOGOMETA! Poteza glasbene skupine U2 vas bo navdušila

Ob zelo zelo pomembnih športnih dogodkih včasih rečemo, da se bo ustavil svet. Tega seveda ne mislimo dobesedno, le figurativno skušamo izpostaviti, za kako pomemben dogodek gre.

Prav takšno oznako bi lahko pripeli tudi tekmi zadnjega kroga južnoameriških kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu med Ekvadorjem in Argentino, slednja bo namreč reševala svojo kožo.

Tekmo bodo kajpada gledali vsi Argentinci, skoraj vsi Južnoameričani in ogromno Evropejcev ter ljubiteljev nogometa iz drugih kontinentov. Pravzaprav bo Lionela Messija in soigralce spremljal cel svet.


Tudi številni znani ljudje iz zabavne industrije, denimo, pevec skupine U2 Bono Vox. Irska glasbena skupina bi morala prav v času tekme imeti koncert v La Plati, vendar je začetek iz 21. ure preložila za skoraj poldrugo uro. In ne le to, vse svoje oboževalce, ki so si že zagotovili vstopnice za koncert, so organizatorji pozvali, naj le pridejo na stadion, kjer bodo posebej zanje na velikem ekranu prenašali tekmo iz Ekvadorja.

Šele ko se bo obračun v Quitu končal, bodo člani zasedbe U2 začeli s koncertom. Je pa ta poteza Ircev vendarle nekoliko tvegana, saj bodo imeli pod odrom ali zaradi zmage svojih nogometnih ljubljencev pretirano evforično občinstvo ali zaradi poraza Messija in njegovih soigralcev pretirano poklapano občinstvo.

Vendar poteza priljubljene glasbene skupine je bila na koncu koncev logična, veliko tistih, ki so si vstopnico za koncert že zagotovili v predprodaji, je namreč v zadnjih dneh iskalo način, da jo prodajo, vse z namenom, da bi si lahko v miru ogledali kvalifikacijsko nogometno tekmo.

Značke: bono-vox, argentina

Članki iz rubrike