Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.10.2017 15:13:18
Deli članek:

VELIKO RAZKRITJE: Predsednik NZS se je že pogovarjal s Katančevim morebitnim naslednikom! Bi bil on tudi vaša izbira?

Grega Wernig
Srečko Katanec in Radenko Mijatović

Je Nogometna zveza Slovenije že našla prvega favorita za naslednika Srečka Katanca?

Potem ko je Srečko Katanec po porazu z Anglijo razkril, da bo nedeljska tekma s Škotsko njegova zadnja na klopi reprezentance Slovenije, se je kakopak že začelo iskanje njegovega naslednika. Ni vrag, da se bo v prihodnje našlo kar nekaj takšnih in drugačnih kandidatov, toda če gre verjeti pisanju Sportala, potem je Nogometna zveza Slovenije že izbrala favorita številka ena.

Po poročanju omenjenega medija se je predsednik krovne organizacije Radenko Mijatović ogrel predvsem za Matjaža Keka, ki bi bil zagotovo NAJLJUBŠA in hkrati PRVA izbira marsikaterega slovenskega nogometnega navdušenca. Mariborčan je tisti, ki je Slovenijo leta 2009 kot zadnji popeljal na veliko tekmovanje (svetovno prvenstvo 2010), hkrati v zadnjih letih z Rijeko dosega naravnost enkratne rezultate. Prav zaradi uspešnosti na klopi hrvaškega prvaka se poraja vprašanje, ali bi ga slovo od Rujevice v tem trenutku sploh zanimalo, a ni vrag, da bo NZS naredila vse zato, da bi ga dobila, če je seveda resnično njen prvi favorit.

"Kdo ga bo nasledil (Katanca, op. a.)? Po naših informacijah se predsednik NZS Radenko Mijatović, ki ga je Katanec o svoji nameri obvestil že pred časom, že nekaj časa resno spogleduje z imeni, ki bi ga lahko nasledili. Med drugim naj bi se že nekajkrat pogovarjal z Matjažem Kekom, ki je Slovenijo popeljal na svetovno prvenstvo 2010 in je verjetno prvi favorit javnosti. Trener Rijeke za zdaj o tem, da bi se vrnil na klop Slovenije, sicer noče govoriti, a možnost, da bi ga pri NZS zvabili nazaj, zagotovo obstaja," so glede morebitne Štajerčeve vrnitve na kraj zločina zapisali pri Sportalu.

Grega Wernig